Læskovvej 14, 4632 Bjæverskov

Velkommen til hele 196 kvadratmeter dejligt 1-plans villa, som er lige til at flytte ind i - og hvor der er god plads til hele familien, både til hverdag (og til fest).

Her på Læskovvej 14 i Bjæverskov, kan vi byde indenfor til et dejligt stort alrum med et fint køkken med god bordhøjde og masser af skabsplads. Køkken/alrummet er kæmpe stort og kan derfor have plads til spisebordet til den HELT store familie. Her er også en brændeovn som er med til at give en skøn hyggelig stemning til det store rum.

Opholdsstuen er også dejlig stor. Her er der masser af lysindfald og mulighed for at nyde varmen fra den flotte pejseindsats. Fra opholdsstuen er der også udgang til vestvendt overdækket terrasse og videre til en store sydvestvendte flisebelagte terrasse og haven.

Forældresoveværelset har godt med skabe samt mulighed for at have hjemmekontor eller et dejligt stort walk-in-closet (eller babyværelse) i det tilstødende værelse.

Endvidere to store børneværelser med skabe samt et lyst og stort badeværelse med brus og gulvvarme.

I bryggerset er der masser af plads til overtøj og sko, men også plads til at tørre vasketøj.

Byd velkommen til dine gæster i den flotte entré, der samtidig har adgang til et fint lille gæstetoilet.

Udendørs et par carporte, så hele familiens "vognpark" kan komme i tørvejr samt stort udhus.

Dette hjem er beliggende på en rolig vej, med sti til både skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder, busforbindelser og meget mere.

Bjæverskov ligger kun 10 minutter til Køge torv, så skal der shoppes lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver kan dette hurtigt klares.