Bag Hjem til dig står to livsglade kvinder fra Borup

- Lær os lidt bedre at kende
Hver dag er fuld af farver – særligt den lyserøde – hos holdet bag Hjem til dig. Når du møder os, vil du mærke vores positive energi, vores ligefremme, afslappede og humoristiske måde at være på, og det spræl, som vi begge elsker at møde andre mennesker med. Alting bliver bare sjovere med et smil på læben og højt humør.
Selvom vi har hele 40 års erfaring bag os, og vi uden at tøve vægter professionalisme og service tårnhøjt, så er vi altså alt andet end småkedelige og stille. Vi har lovet hinanden at vores hverdag skal være sjov!
Hjem til dig er vokset, og vi er glade for at byde Sussi velkommen til vores hjertehold. Sussi har primært ansvaret for at håndtere det papirarbejde, der er forbundet med bolighandel, og hun er kendt for sit venlige og imødekommende væsen.
 Lær vores lille mægler-trio lidt bedre at kende – mød Helle, Natasja og Sussi.

Ejendomsmægler Helle Lynge

Jeg er født og opvokset i Borup og har med største fornøjelse tilbragt alle mine leveår netop her. I min optik er Borup nemlig Danmarks herligste smørhul, og der har derfor ikke været nogen som helst anledning til at rykke mine teltpæle op herfra.
Jeg er efterhånden en smule gammel i gårde, selvom jeg ikke praler af det, da det samtidig vidner om min alder. Jeg startede i branchen i 1997 og med 25år på mægler-bagen, har jeg fået solgt en hel masse hjem i årenes løb. Før Hjem til dig drev jeg en anden ejendomsmæglerforretning i Borup, Ejby og Viby Sjælland. Jeg har også været aktiv i Dansk Ejendomsmæglerforening, bl.a. som formand for 3. kreds (Region Sjælland) samt som medlem af andelsboligudvalget, repræsentantskabet og som syn- og skønsmand. Oven i hatten har jeg været byrådsmedlem i Skovbo og Køge kommune. Og når mit hjerte ikke kun banker for ejendomsmæglergerningen, så er det fordi, det samtidig banker passioneret for lokalområdet som stolt Skovbo-borger. Jeg har et imponerende stort kendskab til hele lokalområdet – og dén viden deler jeg selvfølgelig glædeligt ud af.
 
Når jeg ikke ude at finde et hjem til dig, så elsker jeg at bruge min tid på at tage smukke billeder af naturen, oftest flankeret af min drone. Dét er top-fascinerende at komme op i højden og se landskabets formgivning fra et nyt perspektiv. Når jeg er nede på jorden igen, så stornyder jeg hyggeligt samvær med mine skønne venner og familie – ikke mindst mine to, søde niecer, som har en ganske særlig plads i mosters hjerte.
”Helle er ærlig, dygtig og vildt sjov. Der er ikke så mange tillægsord med Helle – hun kalder en skovl for en skovl. Dét synes jeg er utrolig befriende!”

- Nastaja om Helle

Ejendomsmægler Natasja Kahr

At være ejendomsmægler har været min drøm, siden jeg var helt lille. Derfor har jeg også altid været meget målrettet i at nå drømmen, og i 2007 tog jeg skridtet og gik direkte fra handelsskolen og ind i ejendomsmæglerbranchen. Skæbnen ville, at min elevplads faktisk var under Helle som kyndig læremester, og jeg har fået den allerbedste træning og oplæring – dét skriver Helle i hvert fald glædeligt under på. Efter seks inspirerende år hos Helle, skulle jeg prøve at stå på egne ben, og jeg tog på opdagelse som mægler i både Roskilde og Ejby. Jeg har også været et smut forbi et realkreditinstitut, men savnede hurtigt ejendomsmæglerbranchen for meget og måtte hjem til rødderne igen. Det har derfor været en gave at starte Hjem til dig op sammen med netop Helle.
Jeg er oprindeligt fra Bjæverskov, men teenageårene tilbragte jeg i Borup, og her har jeg hørt hjemme lige siden. Min egen, lille familie har derfor slået rødder i netop Borup, hvor jeg i dag bor med min forlovede og vores to, skønne drenge. Jeg er i mit es, når jeg har mennesker omkring mig, og jeg har derfor også en stor og dejlig omgangskreds, som på herligste vis holder mig i gang, når jeg ikke er på farten med Hjem til dig.
”Natasja er fuld af spræl. Hun er samtidig sød, rummelig, venlig og empatisk. Jeg stornyder at dele mit arbejdsliv med Natasja.”

- Helle om Natasja

Salgskoordinator, Ejendomsmægler Sussi Hansen

Jeg hedder Sussi Hansen, og jeg er en dygtig ejendomsmægler her på kontoret. Mit primære ansvar er at håndtere papirarbejde, der er forbundet med bolighandel. Jeg er kendt for min venlige og imødekommende attitude, og mine kollegaer nyder at arbejde sammen med mig.
Jeg har en solid uddannelse som ejendomsmægler og begyndte min læretid under Helle Lynge tilbage i 2013. Jeg er meget organiseret og struktureret i mit arbejde og er god til at holde styr på alle detaljerne i forbindelse med salget af din bolig. Jeg prioriterer mine opgaver effektivt for at sikre, at intet falder mellem sprækkerne, og jeg hjælper med at holde vores team på rette spor.
En af mine største styrker er mit rolige overblik. Jeg er altid klar til at lytte og besvare dine spørgsmål. Udover mine professionelle kvaliteter er jeg også kendt for min positive og optimistiske tilgang til livet. Jeg spreder altid godt humør og bidrager til et positivt arbejdsmiljø.
“Sussi har vist sig at være en værdifuld tilføjelse til vores team. Hun er dedikeret, pålidelig og altid parat til at tage ekstra skridt for at sikre, at vores handler bliver håndteret på bedst mulig vis. "Vi er heldige at have hende som vores skønne salgskoordinator.”
- Helle og Natasja om Sussi

Følg Hjem til dig på de sociale kanaler

- Lad os holde kontakten og få først besked om nye snigpremierer