Syvmose Allé 2, st. mf., 4130 Viby Sjælland

Super lækker lejlighed med egen terrasse

Hvis du gerne vil bo centralt i Viby, i en rigtig lækker og stor 2-værelses lejlighed fra 2020, på hele 68 kvm optimalt indrettet nyt hjem til dig - så er du på helt rette vej...

Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor hvor hjemmet fremstår lys, rummelig og fuldstændig indflytningsklar til dig.
Når du ankommer til adressen, bydes du velkommen i et flot nyere boligområde med grønne fælles arealer, legeplads mm.

Dette hjem byder på en god entré med garderobeplads samt adgang til et stort og lyst badeværelse med brus, væghængt toilet og vaskemaskine.

Træd med videre ind i det store lyse og højloftede køkken/alrum med godt med skabsplads og bordplads samt udgang til en hyggelig lille terrasse. Køkken/alrummet er delvist åbent til en god stue med plads til vinkelsofaen og det store fjernsyn. Til sidst i lejligheden finder vi det store soveværelse med masser af skabsplads.

Desuden hører der til lejligheden eget skur til opbevaring, og egen p-plads.

Dette hjem er beliggende, i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge og lidt ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle. Viby har masser af legekammerater, 2 skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur, skove, åbne grønne områder og marker lige i nærheden.

Så leder du efter et hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.