Skovbovej 121, 4632 Bjæverskov

Stor villa som næsten fremstår fuldstændig oprindeligt

Vi kan nu byde velkommen på Skovbovej 121. En dejlig villa fra 1973 med gode udenomsarealer, beliggende et børnevenligt villakvarter med sikker sti til skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, busforbindelser og meget andet.

Boligen består af 161 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig i 2 plan med masser af plads

Dette hjem byder på en stor flot hall, som tager flot imod hjemmets gæster. Herefter kommer I ind i husets hjerterum der uden tvivl er den store vinkelstue med plads til det helt lange familiespisebord og sofahjørne. Der kommer masser af lys ind fra det store vindues og dørparti i galven af huset. Her er der også udgang til en flisebelagt terrasse og videre ud til den store, men nemme have.

I dette hjem er der også et stort spisekøkken (med mulighed for at åbne op til stuen) er der masser af plads til, at hele familien kan bidrage til madlavning, men I vil også kunne have spisebord i køkkenet uden dette vil stå i vejen.

I stueplan er der ligeledes et gæstetoilet, et godt viktualierum og et stort bryggers med opbevaringsplads og gasfyr (og der er fjernvarme på vej inden for de næste par år).

Førstesalen byder på et kæmpe stort forældresoveværelse (med mulighed for at lave walk-in-closet) og egen balkon. Desuden to gode store værelser, et kontor/børneværelse) samt et fint blåt badeværelse med brus.

Her er en flisebelagt indkørsel, en god garage, samt værksted.

Bjæverskov er beliggende lidt vest for Køge, og med kun 10 minutter til Køge torv, så skal der shoppes lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver, kan dette hurtigt klares i den hyggelige gamle handelsby.