Stenhøjparken 16, 4140 Borup

Skønt enderækkehus centralt i Borup by

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et dejligt lyst rækkehus som på to etager byder på optimalt indrettede 96 m² - så er du på rette vej...

Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor her på Stenhøjparken 16. En rigtig dejlig bolig, der fremstår klar til at blive nyt hjem til dig (og din familie).

Den lille østvendte "morgenmads-terrasse" byder velkommen til boligen - som i øvrigt også har udhus, og sin egen P-plads nær hoveddøren.

Vi byder dig velkommen indenfor i en lille entré, hvorfra der er direkte adgang til praktisk opbevaringsrum (som kan laves til gæstetoilet) og videre til fordelingsgang med opbevaringsplads under trappen med fjernvarmeinstallation.

Det flotte grønne køkken er fra 2021, og er udnyttet med masser af skabe, god bordplads og delvist åbent til den dejlig lyse opholdsstue.

Stue har både plads til sofagruppen og spisebordet og har også udgang til en skøn syd- og vestvendt terrasse og have - der vender perfekt i forhold til solens bane, der sikrer sol på terrassen til efter aftensmaden.
Mangler du lidt mere have, ligger et stort grønt område lige bagved haven.

Den lyse førstesal, byder på hele 3 gode værelser med loft til kip og masser af lysindfald fra flere sider.~
På denne etage findes samtidig hjemmets flotte badeværelse.

Er du ikke kendt i Borup?
Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.