Krogvej 16, Stubberup, 4140 Borup

Villa med udsigt over åbne marker

Velkommen til Krogvej 16 i Stubberup, hvor du vil opleve en villa ud over det sædvanlige. En villa der i den grad har fået en masse kærlighed og som løbende er blevet "opdateret".

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor, så du selv kan opleve, at her er valgt fra "den helt store udstyrspakke"...

Villaen er beliggende på en stille og lukket vej på en skøn 1.384 kvm flot beliggende hjørnegrund med den skønneste udsigt over åbne marker og de smukkeste solnedgange.

Denne imponerende 170 kvadratmeter store villa er blevet passet og plejet. I hver en krog, både indendørs og udendørs, er detaljegraden i plus og vedligeholdelses-standarden høj.
Du kan være sikker på, at denne villa er i en fremragende tilstand, klar til at imødekomme sin nye families behov.

Planløsningen er også virkelig god og giver en praktisk og funktionel indretning. Især den højloftede og flot istandsatte underetage på 110 kvadratmeter, tilføjer et stort og anvendeligt albuerum og muligheder for ekstra plads og aktiviteter. Det er et perfekt sted for familien at slappe af, lege eller endda oprette et hjemmebiograf-område.

I stueplan bydes du indenfor i den flotte hall og velkommen til dette skønne hjem.

Køkkenet og det store badeværelse samt gæstetoilettet er af nyere dato, hvilket betyder, at de er moderne, stilfulde og opdaterede. Du kan nyde fordelene ved et funktionelt og veludstyret køkken samt nyde komforten og bekvemmeligheden ved smukke badeværelser.

Boligen byder desuden på en kæmpestor opholdsstue med store vinduespartier og masser af plads til både det helt store spisebord hvor hele familien kan samles samt en dejlig stor sofagruppe. To værelser er slået sammen og anvendes i dag som tv-stue, dog kan du med "et par gipsvægge" nemt genskabe de to store børneværelser. Forældresoveværelset er også rigtig stort med mulighed for at lavet et fedt walk-in-closet kontorafdeling eller babyværelse.

Udendørs kan du begejstres af de store terrasser, der inviterer til udendørs ophold og hyggelige stunder - både til de helt store familiefester men også til grill-hygge. Haven er smukt anlagt og tilbyder en behagelig oase, hvor du kan slappe af og nyde den friske luft eller en hyggeligt the-pavillon, hvor kaffen kan nydes imens udsigten står stille og måske råvildtet hopper forbi.

Der er også en stor muret garage og et udhus, der foruden god plads til haveredskaber og praktisk opbevaringsplads, tillige yder beskyttelse til dine køretøjer. Det samme kan carporten tilbyde.

Krogvej 16 er ikke bare en villa, det er en sjældent hjem med en meget høj standard af vedligehold og en fantastisk udstyrspakke. Denne velholdte bolig vil opfylde dine forventninger og mere til, og den er klar til at byde den nye familie velkommen med stil og komfort.

Stubberup ligger i et smørhul midt i den prægtige Midtsjællandske natur, og her er et væld af motions- og cykelstier rundt i skovene. Her er et også godt naboskab og en aktiv grundejerforening, som blandt andet holder Sankt Hans på engen, sommerfester, fastelavn og sørger for, at Stubberup er helt i top hvad angår den digitale infrastruktur med fibernet-forbindelse i hele byen.

Få minutter fra Stubberup ligger Borup by. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Køres der lidt længere væk, nås på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Skal du med ud og se nærmere på denne skønne ejendom, så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning eller bestil en fremvisning, lige herunder...