Lysholmparken 104, Osted, 4320 Lejre

Skønt hjem med god planløsning - i et dejligt boligkvarter

Den 117 kvadratmeter velholdte villa, som vi har fået lov til at finde en ny skøn familie til, er placeret på en stille og lukket vej og nær faciliteter, der gør hverdagen bekvem og indbydende for sine nye beboere, unge som ældre. Beliggende bare 5 minutters gang fra huset, finder du flere indkøbsmuligheder, skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Osted er mere end blot et sted at bo, her er et lokalsamfund, en hel oase baseret på fællesskab, legepladser, kirke og et væld af charmerende specialforretninger.

Bliver du den heldige nye ejer af dette dejlige hjem på Lysholmparken 104, kommer du ikke bare til at bo i et dejligt og yderst velholdt villa - men i et hjem, der kun har haft én ejer, der siden opførelsen har passet og plejet, fornyet og vedligeholdt såvel hus som have, efter alle kunstens regler. Du kan komme til at bo her i Osted, hvor der kun er få kilometer til flere stationsbyer, hvor tog til København kører flere gange i timen og bringer dig hurtigt til hovedstaden. Denne fordelagtige beliggenhed gør det nemt at kombinere det idylliske liv "på landet" med arbejds- eller bylivet i København.

Hjemmet byder på en overkommelig sydvestvendt have, der er perfekt til afslapning og leg samt indrettet med flere terrasser. Udendørs bydes desuden på dobbelt carport, et isoleret værksted samt et hyggeligt gæsteanneks som kan bruges som f.eks. legehus, blomsterværksted eller andet spændende.

Til hverdag, vil du nok smutte ind af døren nær carporten, og komme ind i et fint bryggers, hvorfra du kommer videre ind i et dejligt spisekøkken. Stor rummelig opholdsstue med adgang til en stor udestue. Foruden entré og fordelingsgang, rummer boligen tre gode værelser med indbyggede skabe samt to fine badeværelser - et med brus og et med badekar.

Dette hjem på Lysholmparken 104 i Osted er ikke bare en bolig, det er en invitation til at nyde livets enkle glæder og samtidig være tæt på alle de bekvemmeligheder, som skal bruges for at gøre hverdagen nem.