Bakkegårds Alle 39, 4140 Borup

Lækkert enderækkehus - lige til at flytte ind i

Dette flotte enderækkehus, er beliggende i et nyere og moderne boliglandskab i Borup.

Drømmer du om et nyt kapitel i boliglivets eventyr, skal du glæde dig til at komme og se nærmere på Bakkegårds Allé 39.

Når du træder ind i dette hjem, bliver du mødt af en entré, der fungerer som porten til en bolig, der rummer rigeligt med lys og varme.

Gulvvarmen, næret af billig fjernvarme, spreder en behagelig varme og skaber en atmosfære af hygge og velvære, der omfavner alle boligens 99 kvadratmeter.
Det store lyse køkkenet er hjertet i boligen. Et lyst og åbent rum, hvor madlavning bliver til kulinarisk poesi. Køkkenet smelter elegant sammen med vinkelopholdsstuen, der indbyder til samvær og afslapning. Fra stuen er der ligeledes udgang til flisebelagt terrasse og den fine, overkommelige have.

Boligen byder også på to gode værelser og et mindre bryggers, hvor hver kvadratmeter er omhyggeligt tildelt en særlig funktion. Badeværelset inviterer dig til at træde ind i en daglig ritual af ren velvære.

Udenfor byder her på endnu en god terrasse (så du kan følge solen fra morgen til aften) samt en integreret carport med tilhørende udhus.

Fra boligen er er der et væld af sikre og trygge stisystemer, der fører til byens faciliteter, såsom skoler, butikker, dagtilbud, idrætshal, sø og skov - samt Borup station, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme med toget til Roskilde, Ringsted og København. Vil du hellere taget bilen på tur, er der fra boligen ikke langt til motorvejens afkørsel 34.

Hjem til dig er klar til at lade dig træde indenfor - og velkommen hjem.