Søparken 50, 4140 Borup

Flot og rummelig, lys og indflytningsklar 4-værelses andelsbolig

Her byder vi på flot og rummelig, lys og indflytningsklar 4-værelses andelsbolig, der med sine hele 95 kvm byder på en rigtig god planløsning.

Boligen er centralt beliggende, i gåafstand til bl.a. Borup Station, SPAR-købmanden og den flotte Kimmerslev sø.

Her kan du se frem til at flytte ind i en andelsbolig som på mange måder minder om et halvt dobbelthus med have, udhus og carport. Her er også et godt naboskab med hyggeligt sammenhold.

Her i boligen, kan du glæde dig til at byde velkommen indenfor i den møblerbare entré - der fint åbner op mod den dejlige og store opholdsstue med plads til den helt store familiesofa men også et det store spisebord. Fra opholdsstuen er der udgang til en god vestvendt flisebelagt terrasse med markise og videre til haven.

Opholdsstuen er i åben forbindelse med det flotte lyse køkken. Her er der masser af skabsplads og god bordplads.

I boligen bydes også på to store børneværelser med skabe samt et stort soveværelse - og et stort, lyst badeværelse med brus og vaskesøjle.

Vi befinder os i hjertet af Borup, i gåafstand fra både flere indkøbsmuligheder og stationen, skoler og masser af idrætfaciliteter. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø mv.
Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.