Ternevej 7, 4130 Viby Sjælland

Her er planløsningen helt i top - ingen spildplads

Her byder vi på en dejlig villa i det eftertragtede og børnevenlige fuglekvarter.

Dette hjem er beliggende på en lille og lukket stikvej, hvor du roligt kan lade børnene tegne med kridt på vejen og lære at cykle, uden at skulle frygte for sikkerheden.
Omgivelserne byder blandt andet på gode naboer, grønne områder og masser af stisystemer.

Du vil blive budt velkommen af den gode entré med garderobeplads samt adgang til et flot, oprindeligt gæstetoilet.
Træd med videre ind i den store lyse opholdsstue, hvorfra der er udgang til den store sydvendte flisebelagte terrasse og den fine have. Stuen er i direkte åben forbindelse med det lyse køkken, hvor der virkelig er plads til det helt lange spisebord, hvor hele familien kan sidde. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, hvor huset teknik og "vaskeafdeling" er samlet.
Der er intet spildplads i boligen, da der virkelig er tænkt over indretningen. Her har bygherre været meget forud for sin tid og har blandt andet lavet børne-og forældre afdeling i hver sin ende af huset.

Forældreafdelingen byder på et godt soveværelse med skabsvæg samt adgang til et lækkert badeværelse med en god bruseniche. Børneafdelingen er i forbindelse med køkken/alrummet og byder på to gode værelser - det ene med skabe.

Udendørs vil du kunne nyde den nemme have som er anlagt med få bede og en nem græsplæne. Der er også en god bred carport med udhus.

Dette hjem er beliggende, i et skønt boligområde, som byder på et væld af børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge og lidt ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle.
Viby har blandt andet 2 skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur, skove, åbne grønne områder og marker lige i nærheden.

Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor på Ternevej 7, der fremstår lys, rummelig og flot velholdt til dig og din familie.