Langagervej 47, Farendløse, 4100 Ringsted

Fin mindre villa - i hyggelig landsby

Leder du efter en fin mindre villa, der er istandsat og indflytningsklart hjem til dig - og din familie, så kan vi byde dig velkommen indenfor jer på Langagervej 47 i Farendløse. Her får du meget bolig for pengene! Vinduer, døre, tag og køkken er udskiftet - så du skal evt bare svinge en malerpensel, for at sætte dit eget farvepræg på dit nye hjem.

Vi har fået lov til at hjælpe med at finde de næste ejere og beboere til denne 100 kvm fine villa, der ligger "ude på landet" men stadig nær skole, dagpasning og idrætsfaciliteter samt i cykelafstand fra indkøb. Smutter du en kort bil- eller bustur, når du hurtigt til Ringsted, Haslev eller Køge.

Du bliver budt indenfor enten via entréen eller det praktiske bryggers/fyrrum, til en bolig med en stor og lys opholdsstue, et dejligt lyst køkken med god spiseplads samt et mindre badeværelse med brus. På husets førstesal findes to gode store værelser samt en møblerbar repos/fordelingsgang.

Udendørs en fin lille overdækket terrasse og en nem have.

Mulighed for flexibel overtagelse.
Har du også fået lyst til at komme og se nærmere på dit måske kommende nye hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000 eller bestil en fremvisning lige herunder: