Skrænten 19, 4140 Borup

Skøn villa med en god planløsning og dejlig beliggenhed

Velkommen her på Skrænten 19, hvor du har mulighed for at flytte ind i skønne, hjemlige rammer med en skøn beliggenhed. På en eftertragtet vej, med god udsigt og med sti til skole, indkøb, dagpasning, station mv. Borup er kendt for sit imponerende "finmaskede "stisystem" der forbinder hele byen, og du nemt og sikkert kan komme rundt.

I bydes på et dejligt køkken i en delvis åben forbindelse til spisestue - og igen videre åbent til hyggelig opholdsstue. Her der udgang til en kæmpe stor træterrasse og en god overdrækket samt vestvendt terrasse og videre til den 1.192 m² store og nemme have.

Værelsesafdelingen byder på to gode børneværelser samt et stort forældresoveværelse. Skulle I få brug for et ekstra værelse, kan I nemt tage "en bid" af den store stue.

Her er også et stort og flot badeværelse med brus samt et gæstetoilet i samme stil.

Desuden et praktisk bryggers med masser af skabs og bordplads samt en god lys entré.

Til ejendommen hører også 32 m² garage, som i dag bliver brugt som et godt værksted.

Er du ikke kendt i Borup - så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og køres der lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.