Stenhøjparken 59, 4140 Borup

Halvt dobbelthus med dejlig have

Velkommen til Stenhøjparken. Et dejligt trygt boligområde med grønne oaser og et imponerende sti-netværk til bibliotek, skole, dagpasning, indkøb, station mv.

Fra haven er der skøn udsigt over grønne områder, ådalen, Dalstrøget og mod Borup øst.

Her får I foruden en dejlig beliggenhed, også en en super god planløsning, der på 118 kvm fordeler sig med 3 gode værelser (de to med indbyggede skabe) samt et lyst badeværelse med brus og masser af opbevaringsplads.

Desuden et yderst velholdt, lyst køkken med god spiseplads - et godt og praktisk bryggers med fjernvarme-installation og adgang til stort loftrum.

Stor lys opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse og dejlig have.

Udendørs findes carport og udhus, der har set bedre dage.

Dette hjem er beliggende nær alt hvad der er brug for i hverdagen - et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer.

Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.