Ahornvej 1C, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Et fint lille hjem leder efter fornyet energi

Velkommen til det fine hjem her på Ahornvej 1C i Vemmedrup.
Her vil du opleve at ejendommens istandsættelse, ikke er helt halvt færdig. Ejendommen har nemlig plads til, at du kan hoppe i håndværkertøjet og få lavet nogle projekter færdige.

Boligen er en ældre "dame" fra 1918 og er et gammelt banehus, fra den gang (for mange mange år siden) hvor Vemmedrup (Yderholm) var en stationsby.

Det fine banehus rummer hele 94 kvm bolig, der fordeler sig over 2 plan.

Når du ankommer vil du blive mødt at den hyggelige gårdhave. Indgangen er ind til et stort bryggers. Bryggerset vil være med på din to-do liste, over projekter. Her er der allerede gjort godt klar til "alt det sjove". Det samme gør sig gældende om husets badeværelse - her vil du formentlig også skulle i gang (eller få nogen til det).

Og nu til alt det fine ved huset, og her hvor du blot kan læne dig tilbage og nyde, at her skal du ikke lægge dine kræfter.
Det flotte lyse køkken, skaber gode rammer for madlavningen, imens der kan laves lektier, følges med i madlavningen eller blot sidde ved det lille 'barbord' og drikke et godt glas vin.
Eller kom med indenfor i stuen, hvor der både er plads til den helt store "flyde-sofa" men også til et spisebord med plads til de store familiemiddage.

Førstesalen byder på et dejligt soveværelse samt et stort og anvendelig repos, som kan bruges som værelse (bruges pt som et stort åbent kontor).

Til ejendommen er der en god carport samt et udhus, som kan bruges til f.eks. værksted. Desuden er der en nem og overkommelig have.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fin mindre villa, beliggende på en stille vej i den "gamle del" af Vemmedrup, og hvor der er sti til bl.a. skoler, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, offentlig transportmuligheder og meget mere. Samtidig er der nem adgang til motorvejsnettet og den charmerende handels- og havneby Køge.


Er du frisk på at give denne ejendom lidt tid og kærlighed, så får du rigtig meget hjem til dig. Kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for
aftale om en fremvisning eller bestil en fremvisning, lige herunder...