Skovbovej 84, 4632 Bjæverskov

Lækker istandsat familievilla i børnevenligt kvarter

I et børnevenligt villakvarter med sikker sti til skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, busforbindelser og meget mere, finder vi denne 144 kvm store familievilla.

Villaen er et Nordbo-hus fra 1971 som er bygget i gode materialer og med mulighed for at indrette huset, som I selv drømmer om. Ejendommen fremstår stort set total istandsat, med gulvvarme over det hele (undtager i bryggers og badeværelse, men badeværelse er klargjort til at blive tilkoblet gulvvarme), nyt gasfyr (der er mulighed for fjernvarme i fremtiden) nyt tag, nye vinduer, nyt badeværelse og køkken.

Ejendommen er beliggende på en 946 kvm stor og nem grund, med carport og udhus.

I bliver budt fint velkommen i den lille entré, hvor der er adgang til et flot nyt badeværelse med brus og videre ind i køkken/alrum. Køkken/alrummet er med masser af bordplads samt mange skuffer til opbevaring. Der er god plads til at I kan være flere familiemedlemmer til madlavningen. Desuden er der plads til at have "hverdags-spisebordet" her. En dejlig og rummelig stue med masser af lysindfald fra de store vinduespartier. Her er der også mulighed for både at have sofaplads og spisebordsplads. Mangler du en brændeovn? Så er der også mulighed for at opsætte denne i stuen. Fra stuen er der udgang til den store flisebelagt terrasse og videre ud til den store græsplæne, hvor der er masser af plads til at spille fodbold og have den helt store trampolin gravet ned.

Her er hele 4 gode værelser, som er opdelt i to afdelinger. Så drømmer I om at have børneafdeling og forældreafdeling adskilt kan dette sagtens lade sig gøre. Desuden et ekstra badeværelse med brus.

Fra køkkenet er der også adgang til det praktiske bryggers med grovkøkken og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Bjæverskov ligger kun 10 minutter til Køge torv, så skal der shoppes lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver kan dette hurtigt klares.