Nordmarksvej 1, St Ladager, 4623 Lille Skensved

Velkommen til 4,5 hektar nostalgisk charme

Velkommen til Nordmarksvej 1 i Store Ladager, hvor drømme møder virkeligheden i en betagende symfoni af nostalgisk charme og fremtidige muligheder.

Denne ældre landejendom, byder med sine 250 kvm beboelse velkommen med åbne arme til et hjem, der har bevaret sin historie og sjæl, men samtidig indbyder til, at I her kan skabe jeres egne uforglemmelige minder - langt ind i fremtiden.

Når I ankommer ad den lille grusvej, omfavnes I af landlivets ro og harmoni. Ejendommen stråler af autentisk landlig skønhed og byder på masser af plads til en stor familie, der ønsker at leve i harmoni med naturen og sætte deres eget præg på omgivelserne.

Måske drømmer I om at blive selvforsynende? Her er allerede et væld af frugttræer -og buske, så I kan bare spise løs. Den generøse jord på 4,5 hektar giver jer massevis af muligheder for at realisere jeres landlige drømme og skabe jeres eget lille paradis.

Gårdens stolte facade og hyggelige atmosfære byder jer velkommen, og I kan straks mærke den særlige følelse af hjem, der har omfavnet den nuværende ejers liv og færden i over 50 år. Stedet venter nu på at I kan begynde jeres rejse og forankres her på stedet.

Den 250 kvm store bolig byder blandt andet på flere hyggelige stuer, et centralt i boligen beliggende spisekøkken, entré og fordelingsgang, 5 værelser, badeværelse, toilet, bryggers og viktualierum samt gildesal. Udendørs findes desuden dobbelt carport, ældre staldbygning, værksted, ladebygning samt drivhuse.

Selvom Nordmarksvej 1 er beliggende ude på landet, er det utroligt, at I kan nå "resten af verden" på et øjeblik. På under 10 minutters kørsel er I fremme ved Køge Nord station, og hurtigtoget til København, der giver jer mulighed for at nyde alle storbyens fordele og vende tilbage til jeres egen fredfyldte oase, når I har behov for det.

Med kun få minutters kørsel til skole og indkøbsmuligheder, er Nordmarksvej 1 den ideelle kombination af landlig ro og praktisk beliggenhed. Her får I det bedste af begge verdener og kan skabe et harmonisk liv for hele familien.

Denne charmerende ejendom har en historie, der har skabt dybe rødder i det omkringliggende landskab. Nu er tiden kommet til at overdrage stedet til næste generation, og I kan være de heldige, der kan tage stafetten.
Lad os byde jer velkommen til jeres nye hjem på Nordmarksvej 1 - en skat, der venter på at blive opdaget af jer og jeres familie.