Fuglevej 12, Ejby, 4623 Lille Skensved

Super rummelig villa i børnevenligt kvarter - tæt på skole, idrætsfaciliteter mv.

I det efterspurgte fuglekvarter i Ejby, udbyder vi denne 187 kvm utrolig rummelige villa, beliggende på en stille stikvej, med kun 7 boliger og et godt naboskab. Her er der rig mulighed for at børnene at cykle sikkert rundt, og ikke mindst til og fra skole og idrætsfaciliteter, ligesom der er rig mulighed for, at lege med alle de andre børn på vejen og i kvarteret. Her er der en god blanding af legekammerater, børnefamilier og ældre.

Dette utrolig velbyggede og velholdte hjem, er oplagt bolig for den pladskrævende familie. Her er en god entré, hvor I kan byde jeres gæster fint velkommen.
Boligen er indrettet med "flere værelsesafdelinger" og kan derfor være oplagt, f.eks. til den sammenbragte familie, eller til familien, der også har brug for gæsteværelser, hjemmekontor og lign.

I umiddelbar forbindelse med spisekøkkenet, er her 2 gode børneværelser. Køkkenet er oprindeligt fra husets opførsel, men yderst velholdt - og indrettet med god plads, spiseområde og adgang direkte fra bryggers/grovkøkken. Børne- eller gæstebadeværelse med gulvvarme og brus.

I modsatte ende af stueplan, er forældreafdelingen indrettet med et dejligt nordvendt soveværelse med skabsvæg samt eget badeværelse med gulvvarme og badekar.

En dejlig lys opholdsstue med god plads til både at have spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der masser af lysindfald via de store vinduespartier med skydedør - og direkte udgang til sydvestvendt terrasse og den nemme, lukkede have.

Førstesalen byder på anvendelig (kontor)-repos, og endnu en stue, hvor lyset vælter ind af de mange velux-vinduer. Her vil det være oplagt at lave et fedt stort teenageværelse, krea-/hobbyrum eller måske et fedt aktivitetsrum til hele familien.

Ydermere er her store værelser samt et godt opbevaringsrum (så behøver kasser med julepynt ikke at skulle "helt på loftet")

Udendørs hører en god carport med værkstedsplads samt en stor overdækning til f.eks. cykler, løbehjul, klapvogne mv. samt et hyggeligt drivhus, hvor sommeren kan forlænges eller hvor I kan drive alverdens grønsager.

Der er et godt og sikkert stisystem til bl.a. Ejby skole, idrætsfaciliteter, skoven mv. Og byens supermarkeder nås også med en kort cykeltur.

Ejby danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet gode daginstitutioner, forsamlingshus, medborgerhus, bibliotek, to supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet".

I Ejby er der også en masse naturskønne områder, som indbyder til masser af gå-/løbeture, f.eks. igennem den flotte Ejby skov (hvor der er stier), Ejby Mose med dens helt nye gangbro, shelters og spejderhytte.

På kun 10 minutter er du med bil på Køge Torv, og samme tid tager det at køre til Køge Nord station - og det nye hurtigtog mod København.
Hvis du hellere vil køre selv hele vejen, så er du hurtigt afsted på motorvejen, og det er endda uanset om du skal mod København, Odense eller Rødby.

Drømmer du også om at kunne hjem til dig, her på Fuglevej 12 i Ejby, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning eller bestil en fremvisning herunder: