Ørstedvej 39B, 4130 Viby Sjælland

Idyl, charme og masser af plads - og helt nyt jordvarmeanlæg

Her byder vi på en dejlig stor bindingsværk-ejendom med stråtag. Ejendommen er fyldt med idyl og dejlig plads - både indvendigt og udvendigt.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1777, væsentligt om-/tilbygget i 1974 og fremstår i dag flot og løbende vedligeholdt. Ejendommen er beliggende med en skøn stor have med flotte store træer, passende randbeplantning og flere gode terrasser, så I nemt kan følge solens stråler hele dagen. Haven er omkranset af åbne marker og et smukt vue over landskabet. Desuden ligger ejendommen kun lidt uden for byen, og med cykelsti direkte til Viby.

Huset er fuldstændig oplagt til den pladskrævende familie, der med sine hele 240 anvendelige kvadratmeter, og flere afdelinger, gør at der er god plads til alle.

I stueplan får I mulighed for, at byde jeres gæster indenfor i den fine entré eller I kan vælge at gå ind via det store, praktiske bryggers, hvor der er god mulighed for at stille sko og overtøj.

I finder i stueplan også en dejlig stor stue med masser af plads til både den store bogreol, de store lænestole og den helt store sofagruppe. I stuen er der godt med lysindfald og en hyggelig brændeovn samt udgang til haven.

Desuden er der på etagen et godt børneværelse eller kontor, et flot og lyst badeværelse samt udgang til den store terrasse. Et indbydende og stemningsfuldt køkken/alrum med masser af plads i køkkenet, en god spiseplads og ikke mindst en flot gammel åben pejs.

Forældreafdeling med et godt forældresoveværelse med eget badeværelse med brus samt en lille fyrrum.

Førstesalen byder på et anvendeligt repos/multirum som nemt vil kunne bruges som et fællesrum til husets børn eller måske som gamerrum eller hjemmekontor. I den ene ende af førstesalen er der et stort børneværelse med egen balkon, hvor der er udsigt over den skønne have. I den anden ende er der en afdeling mere, ligeledes med et stort børneværelse, et lille toilet, et lille "the-køkken" samt et depotrum.

Det er svært ikke at blive draget af al den hjemmelige idyl og charme der findes både indendørs og udendørs.

Ejendommen er beliggende i sikker cykelafstand med kun 2 km fra gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og stationen samt fra byens tre skoler (de to afdelinger af Viby Skole) og Viby friskole. Viby ligger kun 15 min. kørsel i bil til Roskilde,

Har du også, helt naturligt, fået lyst til at komme og blive forelsket i denne store flotte ejendom på Ørstedvej 39B med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, eller book en fremvisning længere nede på siden.