Mølleskrænten 16, 4140 Borup

Super flot enderækkehus - i virkelig fin stand

Leder du efter det helt rigtige rækkehus, med minimal vedligeholdelse, god planløsning og de sødeste naboer?
Så er dette fine hjem her på Mølleskrænten 16, et rigtig godt bud. Her kommer du til at bo centralt i Borup, med gode stisystemer og med masser af natur.

Rækkehuset er bygget i 2006, som byder på 87 rummelige kvadratmeter bolig med gulvvarme over alt og opvarmet med fjernvarme.

Indenfor bliver du budt velkommen i entreen, hvor der er god plads til sko og overtøj.

En dejlig stue med plads til både sofagruppe og spisebord og med udgang til en dejlig flisebelagt sydvest-vendt terrasse med markise.
Opholdsstuen er i delvist åben forbindelse med et flot og velholdt, lyst køkken med masser af skabe og skuffer samt god bordplads.

Herudover er der to gode værelser - det ene med masser af skabsplads samt et dejligt og lyst badeværelse med brus.

Det er også værd at nævne, at der er et stort og anvendeligt loftrum, med masser af plads til opbevaring.

Her er en nem og overkommelige have og et stort "cykelskur", et godt udhus med masser af plads. Og som en ekstra "bonus" hører der ligeledes egen carport til boligen.

Dette hjem er beliggende i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive familier, såvel unge som ældre. Med andre ord, et rigtig dejligt område med plads til alle. Her er desuden et super godt stisystem, med hurtig og nem adgang til alle legekammerater, skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur med Kimmerslev sø, skoven og de åbne grønne områder og marker lige i nærheden.