Kværkebyvej 54, 1., Kværkeby, 4100 Ringsted

Førstesals-lejlighed indrettet i den gamle skole i Kværkeby...

Her byder vi på et rigtigt "slagtilbud" - når du har muligheden for, at købe denne lejlighed - beliggende midt i Kværkeby. Og du kan nok ikke komme til at bo billigere i miles omkreds...

Lejligheden er indrettet på førstesalen i den gamle skole, så her emmer af "svundne tider"... Og der er samtidig rigtig fine muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på boligen, med eksempelvis et nyt badeværelse eller et nyt køkken :-)

Lejligheden er indrettet på førstesalen i den gamle skole, så her emmer af "svundne tider"...

Den fælles indgang tager fint i mod dig og dine gæster og fungerer som en fælles entré for denne lejlighed og lejligheden i stueetagen. Når du er løbet op af trappen, kan vi byde velkommen indenfor i selve lejligheden, der byder på en stor stue (der pt er indrettet med et lille værelse i den ene ende), ældre spisekøkken med udsigt over markerne og det smukke landskab der omkranser byen.
Desuden en stor sovehems samt et ældre badeværelse (som du med fordel kunne shine lidt op)... :-)

Ejerforeningen er meget lille og består lige nu af 3 boliger med 2 ejere. Der er derfor mulighed for at komme med egne input til hvordan foreningen i fremtiden skal drives.

Er du ikke kendt i Kværkeby, kan vi fortælle at det er en super hyggelig landsby med et aktivt idrætsliv og en god borgerforening. Desuden er der også en meget efterspurgt friskole, som børn og forældre gerne kører langvejs fra, for at komme til.

Og elsker du naturen, vil du elske at gå en tur langs oplevelsesstien som blandt andet fører dig igennem Kværkeby Mose, og har du taget de gode vandresko på, kan du komme helt til Køge eller Ringsted. Ringsted/Benløse ligger kun få kilometer fra Kværkeby, hvor du også finder alle indkøbsmulighederne.
Desuden er der busforbindelse til bl.a. Ringsted og kun 5-10 min. Til Køge bugt motorvejen.

Er denne lille lejlighed lige det du søger, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.