Ved Kildepladsen 7, 4140 Borup

Drømmer du om de skønneste rammer for ferier og fridage?~ Så skal du læse med videre:
~
Her i det dejlige rekreative område Dyndet, har vi fået lov til at byde dig velkommen til Ved Kildepladsen 7.
Et dejligt sommerhus, der fremstår fuldstændig istandsat og indflytningsklart - og yderst charmerende.
~
Glæd dig til at nyde ferier og fridage her på skønne Dyndet.
~
Det 80 kvm store sommerhus er beliggende på en 1.200 kvm stor grund, med åen rislende i baghaven og som nabo til en stor sø, der byder på et rigtigt fugleliv.

Hele herligheden er beliggende for enden af en lille lukket vej - blot få hundrede meter fra Mosehusets købmandshandel og~badesøen.~

Lad os byde dig velkommen indenfor i det moderne og samtidigt, hyggeligt sommerhjem - hvor du bare skal komme med din weekendtaske - for alle møbler, inventar, service og lign. følger nemlig med i købet.

Kom med ind i den fine entré, hvor der er god plads til sko og overtøj og videre til et stort lyst badeværelse med brus.
~
Dejligt lyst køkken i ægte sommerhus stil - i åben forbindelse til den gode opholdsstue med plads til både spisebord og sofagruppe. Her kan I nyde udsigten over haven, lige her foran brændeovnen.

Boligen byder også på et stort lyst soveværelse samt et flot gæsteværelse.
~
Haven er nem at gå til og er anlagt med græs. Den store grund indbyder til masser af timer med fantastisk samvær - ligesom den store have nemt kan danne rammen om mange timers leg og boldspil.
~
Her er også et isoleret anneks, med plads til at have gæster sovende, men kan også benyttes som værksted, hvis I ønsker det.

Dyndet ligger kun få minutters kørsel fra Borup, hvor der er station, gode indkøbsmuligheder mv. - og samtidig få minutters kørsel fra motorvejen mod København, Odense og Rødby.
~
Er du på udkig efter et perfekt sommerhjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale eller bestil en fremvisning herunder...