Lidemarksvej 76A, 4632 Bjæverskov

Skøn villa med god planløsning i hyggelig landsby

I den hyggelige lille landsby Lidemark, beliggende lige syd for Bjæverskov, finder du denne fine villa med en super god planløsning, som nu kan blive et kommende hjem til dig.

Villaen der byder på 113 kvm regulær indretning, er i 1986 - og siden løbende 'opdateret' - er oplagt til den lille families, og dækker fint alle hverdagens boligbehov.

Boligen er beliggende på en hele 1.176 kvm stor grund, og er omkranset af masser af landsby-idyl i form af bindingsværk-huse, Lidemark Kirke og gadekær.

Her bliver du budt fint velkommen ind af det praktiske bryggers og videre ind til det pæne, lyse spisekøkken med masser af skabsplads.
Fra køkkenet er der en dejlig opholdsstue (er du mere til køkken alrum er kan du evt. åbne op fra køkken til stue). Der er god plads i stuen til både sofagruppe og spisebordsplads. Fra stuen er der også udgang til en god vestvendt terrasse.

3 gode værelser med skabe, et stort badeværelse med brus samt en fin entré med plads til både overtøj og sko.

Ejendommen er højt beliggende og har en dejlig nem have med gode muligheder for at nyde solen hele dagen. Udendørs er der et godt værksted/udhus samt en dejlig bred indkørsel.

Lidemark er beliggende "lidt ude på landet" med god cykelsti til Bjæverskov, som byder på alt hvad hverdagens behov kan ønske sig, med skole og daginstitutioner, idrætsfaciliteter og dagligvarebutikker. Eller smut de få minutter det tager at køre til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver. Med cirka 7 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.

Er Lidemarksvej 76A, i Bjæverskov lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.