Klempegårdsvej 20, Nr Dalby, 4140 Borup

Flot istandsat 1-plans villa

Flot 1-plans villa med super god planløsning, som løbende er istandsat med blandt andet nye døre, vinduer, tag, køkken og badeværelser. Hele herligheden befinder sig på en lille tryg vej, i Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra stationsbyen Borup.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i et lækkert hjem, som fremstår fuldstændig klar til at du kan flytte ind, fordi nuværende ejer har renoveret og moderniseret både inde og ude, efter alle kunstens regler.

Lad os fortælle lidt mere om den gode planløsning i dette 135 kvm store hjem.
Hjerterummet i hjemmet er uden tvivl den store og lyse opholdsstue, hvor der er god plads til at samle familien om det store spisebord foran de store vinduespartier, som sikrer et fantastisk lysindfald. Eller du kan nemt indrette stuen med den gode vinkelsofa og det store fjernsyn. Men her er også en flot indmuret pejs, som virkelig kan skabe hygge for hele familien. Fra stuen er der udgang via det store flotte dørparti, til den over hundrede kvadratmeter store sydvendte træterrasse, hvor der kan laves flere gode hyggekroge som f.eks. udendørs køkken, spiseplads for hele familien og vennerne samt lounge område. Desuden er der en god og nem have med græs.

Et fint Designa køkken i lyse materialer og med masser af skabsplads og god bordplads, som indbyder til at hele familien kan deltage i madlavningen.

Dette hjem byder også på et stort forældresoveværelse med skabsvæg samt 2 gode børneværelser. 2 flotte nyere badeværelser, begge med gulvvarme og brusenicher.

Foruden al dette, er der også en nydelig kombineret entré og bryggers, hvor der er masser af plads til opbevaring af overtøj og fodtøj, samt vaskemaskine, tørretumbler samt teknikskab.

Foruden alt dette, er der også en stor garage med god plads til både bilen, opbevaring samt et dejligt isoleret værkstedsrum.

Boligen er beliggende tæt på busstoppesteder, hvor bussen kører til både Borup, Køge og Ringsted. I området er der fine små stisystemer, fodboldbane og en god stor legeplads.

Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Desuden kun få kilometer fra det rekreative område Dyndet. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.