Ebbeskovvej 2B, 4140 Borup

Stor villa med gode udbygninger og en helt fantastisk beliggenhed

Velkommen til smukke Ebbeskovvej 2B i Lammestrup - et ejendomsmæglerstenskast fra Borup by. Her vil I opleve en villa med en helt fantastisk udsigt og beliggenhed. En villa der kan rumme mere end de fleste hjem, da der her er god plads og gode udbygninger.

Dette hjem er oprindelig opført i 1993 og tilbygget i 2004. Villaen er beliggende på en stille og lukket privatvej på en skøn 1.399 kvm flot beliggende grund med den skønneste udsigt over åbne marker, masser af dyreliv og de smukkeste solnedgange.

Denne imponerende 180 kvadratmeter store villa passer til den pladskrævende familie men også til en familie, som har brug for at dele sig op i flere "hjørner" af hjemmet.
Planløsningen er rigtig god og har en praktisk og funktionel indretning.

I huset bydes du indenfor i en god stor entré, hvor der er plads til overtøj og sko. Fra entréen er der et godt stort værelse men også videre adgang til den store stue med plankegulve og masser af lysindfald fra de sprossede vinduer samt plads til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er der endnu en stue eller måske hjemmekontor eller børneværelse. Fra stuen er der også udgang til den skønneste terrasse hvor I helt sikkert vil blive draget af den smukkeste og mest rolige udsigt over de åbne marker.

Køkkenet er delvist åbent til stuen og har plads til et lille hverdags spisebord.

Boligen byder desuden på et kæmpe stort bryggers med plads til beskidt overtøj, praktisk tøj og meget andet. Her fra er der en helt afdeling for sig med et stort badeværelse med brus. To gode værelser, hvor det ene formentlig vil fungere som forældresoveværelse, idet det har adgang til eget badeværelse. Desuden er der fra bryggerset også adgang til et godt viktualierum.

Udendørs kan du begejstres af de store terrasser, der inviterer til udendørs ophold og hyggelige stunder - både til de helt store familiefester men også til grill-hygge. Haven er nemt anlagt så det passer godt sammen med de åbne marker, hvor kaffen kan nydes imens udsigten står stille og måske råvildtet hopper forbi.

Der er også en 53 kvm stor muret garage, der samtidig er indrettet med et godt 'værelse' der f.eks. kan bruges som hjemmekontor, klinik eller 'teenager-afdeling, da der også er et gæstetoilet. Vil I hellere gave en stor garage, så kan I blot nedlægge letvæggen imellem garage og værelsesafdelingen.

Desuden en 44 kvm god og kæmpestor dobbelt carport der foruden beskyttelse til familiens køretøjer, også rummer et isoleret men udhus.

Lammestrup ligger i et smørhul midt i den prægtige Midtsjællandske natur, og her er et væld af motions- og cykelstier rundt i skovene. Her er et også godt naboskab med de få naboer I vil have omkring jer.

Få minutter fra Lammestrup ligger Borup by. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Køres der lidt længere væk, nås på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Skal du med ud og se nærmere på denne unikke ejendom, så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning eller bestil en fremvisning, lige herunder...