Stenhøjparken 9B, 4140 Borup

Flot og indflytningsklart halvt dobbelt hus

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et dejligt halvt dobbelthus i 1-plan - så er du på rette vej...

Her får du hele 92 kvm bolig, som er utrolig godt indrettet og fremstår lyst og indflytningsklart.

Du bliver budt indenfor i entréen hvorfra der er direkte adgang til et godt bryggers med vaskesøjle, gulvvarme og godt med skabsplads. Her er det nemt at få pakket overtøj og støvler fint af vejen.

En skøn opholdsstue med udgang til en god og hyggelig overdækket terrasse og videre ud til den sydvest-vendte have.

Det flotte lyse køkken er udnyttet med masser af skabe og skuffer og god bordplads. Her udover er der et godt stort soveværelse samt to børneværelser. Et lyst og pænt badeværelse med brus og gulvvarme.

I haven er der anlagt flere terrasser, så solen (eller skyggen) kan følges hele dagen. Her er også bygget to udhuse og en overdækning cykler.

Som noget helt nyt, bliver der i foråret bygget en helt ny legeplads, for enden af stikvejen. Desuden er der gode parkeringsforhold til gæster.

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 38 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et dejligt lyst rækkehus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.