Skovbovej 143, 4632 Bjæverskov

Villa med god planløsning og en stor garage

I et børnevenligt villakvarter med sikker sti til skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, busforbindelser og meget mere, finder vi denne 150 kvm store familievilla.
Villaen er fra 1972 er bygget i gode materialer og fremstår utrolig velholdt. Ejendommen fremstår dog stort set oprindelig, hvorfor der er rig mulighed for at sætte sit helt eget præg på en modernisering.

Ejendommen er beliggende på 936 kvm stor grund, med en god indkørsel, hvor der nemt kan holde flere biler, uden at der skal "kæmpes" om hvem der skal kører ind og ud først. Desuden er der en dejlig stor og nem anlagt have og en stor garage, hvor der både er plads til at parkere bilen samt have værksted eller andet spændende. Det er også her oliefyret står, hvilket gør at det ikke fylder og tager opbevaringsplads i bryggerset (der er mulighed for fjernvarme).

I bliver budt fint velkommen i den lille entré, hvor der er adgang til gæstetoilettet samt videre til fordelingsgangen, som nemt kan rumme gæsternes overtøj og fodtøj.
Her er hele 3 gode børneværelser - alle med skabe samt et stort soveværelse som ligeledes har indbygningsskabe. Et lyst og blåt badeværelse med både badekar og bruseniche.

Stuen er en god og rummelig vinkelstue med brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse. Det må forventes at I skal have skiftet gulvet i hele stuen, idet trægulvet flere steder er udskiftet til "midlertidigt gulv".
Drømmer I om et lækkert køkken/alrum, så er det helt klart en fantastisk mulighed her. Dog skal I liiige arbejde lidt for det først. Det ellers nydelige ældre spisekøkken kan sagtens holde flere år endnu, men hvis I alligevel ønsker at give huset en ordentlig omgang, så er det oplagt at åbne op til det store vinkelstue.

Fra køkkenet er der også adgang til det praktiske bryggers med grovkøkken og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Bjæverskov ligger kun 10 minutter til Køge torv, så skal der shoppes lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver kan dette hurtigt klares. Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er beliggenheden perfekt for dig der pendler og som samtidig ønsker et dejligt hjem, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.