Drosselvænget 7, Ejby, 4623 Lille Skensved

Skøn og utrolig rummelig villa med 4 værelser og en dejlig have

Her i fuglekvarteret finder vi 119 kvm utrolig rummelig villa, beliggende for enden af en stille villavej. Her er der rig mulighed for at børnene at cykle sikkert fra og til skole og idrætsfaciliteter, ligesom de kan lege med alle børnene på vejen. Her er der en god blanding af legekammerater, børnefamilier og ældre.

Dette hjem rummer en super god planløsning. Her er en god entré, som kan byde dine gæster fint velkommen. Her er også hele 4 værelser, (2 med indbygget skabe). Et oprindeligt badeværelse med badekar og et flot lyst gæstetoilet. Husets hjerterum er helt klart det flotte køkken/alrum med masser af plads til det helt store familie spisebord samt plads til at have en hel sofaafdeling foran den helt nye pejseindsats.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig udestue og videre udgang til en nyanlagt fliseterrasse. I haven er der flere "rum", med blandt andet "legeplads", køkkenhave og shelterplads. Der den fineste udsigt over grønne områder med blomstermarker og over "byens tage".

Flere udhuse med plads til både opbevaring og værkstedsplads samt en carport. Her er ligeledes egen parkeringsplads, med plads til 2 biler.

Ejby danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet gode daginstitutioner, en stor skole, forsamlingshus, medborgerhus, bibliotek, to supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet".

I Ejby er der også en masse naturskønne områder, som indbyder til masser af gå-/løbeture, f.eks. igennem den flotte Ejby skov (hvor der er stier), Ejby Mose med dens helt nye gangbro, shelters og spejderhytte.