Kulerupvej 32A, 4140 Borup

Dejligt og stort halvt dobbelthus på stor grund

Her får I en kloning af en villa og et rækkehus. Boligen er på Kulerupvej 32A, byder på hele 122 kvadratmeter nyt hjem til dig med en god planløsning, en 22 kvm skøn udestue med loft til kip.
Hele herligheden beliggende på en hele 992 kvm stor grund, der giver en oplevelse af, at der er langt til naboerne - og det gode sammenhold i Regnemark by.

Den store indkørsel, og gårdsplads, byder på rigeligt med plads til både familiens biler, cykler mv. men også god holdeplads til jeres gæster.

I bliver budt fint velkommen til boligen via den fine entré. I kan dog også vælge at gå ind af den mere praktiske indgang i bryggerset. Her er der også god plads til både overtøj og støvler - og det er her bl.a. vaskemaskine og et nyere varmegenvendingsanlæg fra 2020 befinder sig.

Fra bryggerset kommer I videre ind til køkkenet, så I kan komme hurtigt ind med dagligvarerne. Her er god skabsplads men også mulighed for at åbne køkkenet op til den hyggelige stue. Stuen er med et flot massivt trægulv og med en træpille-brændeovn, som hjælper med hyggelig stemning, og samtidig et fint tilskud til opvarmning af boligen. Stuen er åbnet op til den virkelig flotte udestue med loft til kip og med masser af lysindfald. Der er naturligvis udgang til terrasse og den store have fra udestuen.

I stueplan finder I også et stort soveværelse med skabsvæg samt et flot badeværelse i marmor, med en god stor bruseniche.

Førstesalen byder på et stort gavlværelse med fransk altan, et fint børneværelse samt endnu et stort gavlværelse og et toilet.

Haven er sydvestvendt med en god stor terrasse og de smukkeste solnedgange. Desuden en stor græsplæne med gyngestativ og masser af plads til at spille alverdens boldspil.

Vi befinder os lidt ude på landet, men stadig i fin cykelafstand fra både Borup og Bjæverskov, hvor der både er skoler, gode indkøbsmuligheder, rigeligt med idrætsfaciliteter og meget mere. I Borup findes endda station, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme til Københavns Hovedbanegård. Ejendommen er beliggende et stenkast fra motorvejen. Så du kan hurtigt komme videre ud på Sjælland i bil, mod både København, Rødby og Korsør.