Krohaven 48, 4140 Borup

Flot og lys 4-værelses andelsbolig med altan og elevator

Her byder vi på flot og rummelig, lys og indflytningsklar 4-værelses andelsbolig, der med sine hele 91 kvm byder på en rigtig god planløsning.

Boligen er centralt beliggende, med kun et "ejendomsmæglerstenkast" til bl.a. Borup Station og SPAR-købmanden. Og du kan se frem til at flytte ind i en andelsbolig med sund økonomi, og et godt naboskab med hyggeligt sammenhold. Der er en lille legeplads og flere steder, hvor du kan samles med naboerne eller med dine gode venner og familie. Og du kan selvfølgelig også nyde livet, på din helt egen sydvendte altan.

Her i boligen i Krohaven 48, kan du glæde dig til at byde velkommen indenfor i den møblerbare entré - der fint åbner op mod den dejlige opholdsstue, hvor lyset strømmer ind og hvorfra du kan træde ud på den skønne altan.

I delvis åben forbindelse med stuen, finder du et dejlig lyst spisekøkken, godt med skabe og skuffer - og plads til det helt store spisebord.

I lejligheden bydes også på to store børneværelser med skabe samt et stort soveværelse - og et stort, lyst badeværelse med brus og vaskesøjle.
~~
Selvom andelsboligen ligger på 1. sal, er der ingen grund til at blive "trappeforskrækket", der er nemlig både gåvenlig trappe og en god elevator, som stopper næsten lige ude foran hoveddøren.

Vi befinder os i hjertet af Borup, i gåafstand fra både flere indkøbsmuligheder og stationen, skole og idrætfaciliteter.~Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø mv.

Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.
Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve denne skønne lejlighed med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.