Bakkegårds Alle 24, 4140 Borup

Skønt rækkehus fra 2017 med god planløsning

Leder du efter det helt rigtige rækkehus, med minimal vedligeholdelse, god planløsning og de sødeste naboer? Så er dette fine hjem her på Bakkegårds alle 24, et rigtig godt bud. Her kommer du til at bo centralt i Borup, med gode stisystemer og med masser af natur.

Rækkehuset er bygget i 2017, som byder på 83 rummelige kvadratmeter bolig.

Du bliver budt velkommen af en fin flisebelagt gårdhave, som forhave med et lille cykelskur og plads til at parkere bilen

Indenfor bliver du budt velkommen i den lille entré, hvor der er skabsplads til sko og lidt overtøj. Det er også her teknikken 'har til huse' - blandt andet fjernvarme-installation til dejlig gulvvarme.

Stort lækkert og lyst køkken med masser af skabe og skuffer samt god bordplads. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum/spisestue og stuen, hvorfor der er gode muligheder for det at have plads til den helt store familiesammenkomst, uden at skulle flytte for meget rundt på møblerne. Fra stuen er der udgang til en god flisebelagt sydvest-vendt terrasse og videre til den overkommelige have. Haven er i øvrigt beliggende ud til de grønne kiler, hvor der er god plads til at spille lidt bold, eller blot nyde, at der er luft hen til naboerne.

Dette hjem er beliggende i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive familier, såvel unge som ældre. Med andre ord, et rigtig dejligt område med plads til alle. Her er desuden et super godt stisystem, med hurtig og nem adgang til alle legekammerater, skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur med Kimmerslev sø, skoven og de åbne grønne områder og marker lige i nærheden.