Stetteager 3, 4140 Borup

Lækker indflytningsklar villa fra Milton

Her finder du et lækkert hjem til dig, der er opført i 2018 - og som fremstår fuldstændig klar til indflytning (du skal måske bare lige "svinge en pensel".
Vi byder på en god indretning og planløsning i dette 150 kvm store hjem, som byder på en hel børneafdeling med tre børneværelser samt et flot badeværelse med brus. Hjerterummet i hjemmet er uden tvivl det flotte og store køkken/alrum, der med sine mange skabe og fantastisk god bordplads, direkte indbyder hele familien til at deltage i madlavningen. Foruden det store køkken, er der naturligvis også god plads til at samle familien om det store spisebord. Fra køkkenet er udgang til en dejlig sydvest-vendt terrasse, hvor solen kan nydes dagen lang. I delvis åben forbindelse til køkken/alrummet, er den hyggelige stue med masser af lysindfald - og adgang til forældreafdelingen; et dejligt soveværelse med skabsvæg samt et stort badeværelse med brus. Foruden al dette, er der også en nydelig entré med direkte adgang til et praktisk bryggers. I bryggers finder du blandt andet huset gulvvarme-system, der opvarmes med billig fjernvarme fra det lokale halmvarmeværk.
Udendørs; integreret, dobbelt carport med udhus, hvor der er god plads til at have værksted og opbevaring. Der er en god og præsentabel anlagt indkørsel, hvor der er god plads til at husets gæster kan parkere uden at holde i vejen for hinanden.

Haven er nemt anlagt med græs og fliser, så I kan enten sætte jeres eget præg, hvis I er til bede og træer, og ellers er haven - som den er - perfekt til masser af boldspil og minimal vedligeholdelse.

Glæd jer til at komme og se nærmere på Stetteager 3, der ligger i flot nyere boligområde i Borup.
Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 38 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.