Kulerupvej 24, 4140 Borup

Drømmer du om VIRKELIG meget plads?

Så er denne ejendom det helt rigtige hjem til dig. Ejendommen har i ca. 50 år været brugt som Regnemark Maskinudlejning, men er nu klar til at blive overdraget til et nyt formål.
Der er ingen tvivl om, at nuværende ejere har elsket denne ejendom, da dette tydeligt kan ses på alle bygningernes stand. Det er en sand fornøjelse at gå rundt og mærke dette.

Ejendommen er på 4.511 kvm og ligger ud til åbne marker på den ene side og med naboer på den anden side.

Her får I 222 kvm bolig, hvor der igen er god plads. I bliver mødt af den gode entré, som er åbnet fint og integreret i resten af boligen. Et dejligt og lyst spisekøkken, som kan bruges til dagligdagens hverdagsaftner. Den kæmpe store stue er der et væld af muligheder for, både at "svine" lidt med plads, og have det helt store spisebord og flere sofagrupper. Men der er også rig mulighed for at lave et værelse eller to, hvis I skulle have brug for det. Fra stuen er der også udgang til en ekstraordinær udestue. Her vælter lyset ind fra de store vinduespartier og her kan udsigten over haven og markerne nydes i fulde drag.

I stueplan er der også et godt værelse, oprindeligt badeværelse med både badekar og brus samt et godt gæstetoilet.

Førstesalen byder på 2 gode og store gavlværelser samt et soveværelse med walk in closet.

Den 328 kvm store udbygning er tidligere blevet brugt, som kontor, udstilling og værkstedsplads. Her er utrolig mange muligheder, det kunne f.eks. være gildesal, spillerum eller mere eller mindre pladskrævende erhverv. Her er ligeledes et stort loftrum, hvor der igen er masser af muligheder. Desuden et stort fyrrum, hvor brændefyret står.

Der udover er der 165 kvm stor og højloftet garage med brændeovn og varmefyr. Her er det oplagt at have en autolift stående, hvis I er interesseret i at skrue på biler. Her er også en bygget en stald med flere bokse.

Hvis I stadig mangler plads er der også 333 kvm tør og højloftet lade.

Sidst men ikke mindst er der hele 2 højloftet carporte og en garage, så hele familiens vognpark kan stå i tørvejr.

Vi befinder os lidt ude på landet, men stadig i fin cykelafstand fra både Borup og Bjæverskov, hvor der både er skoler, gode indkøbsmuligheder, rigeligt med idrætsfaciliteter og meget mere. I Borup findes endda station, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme til Københavns Hovedbanegård.

Ejendommen er beliggende et stenkast fra motorvejen. Så du kan hurtigt komme videre ud på Sjælland i bil, mod både København, Rødby og Korsør.
Så leder I efter et sted med uanet af muligheder og masser af plads, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.