Jens Hansensvej 6, Nordrup, 4100 Ringsted

God andelsbolig med egen have

I den hyggelige landsby Nordrup, finder du denne hyggelige dejlige andelsbolig

Her ligger 65 kvm dobbelt hus fra 1991, der byder på en god planløsning og med dejlig sydvendt terrasse og egen have. Du skal muligvis lige smøge ærmerne lidt op, og svinge malerpenslerne og udskifte gulvtæpperne - og få sat dit eget præg på boligen.

Andelsboligen er indrettet med køkken, som er delvist i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra stuen er der udgang til en fin udestue og igen videre til den lille sydvendte have.

Godt soveværelse med indbyggede skabe samt godt gæsteværelse/børneværelse. Nydeligt badeværelse med gulvvarme, brus samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Slutteligt entré/fordelingsgang med garderobe og opbevaringsplads.

Her er mulighed for parkering lige udenfor døren, og til boligen hører også et lille udhus.

Kender du ikke så meget til hyggelige Nordrup, så kan vi blandt andet fortælle, at byen byder på både skole, kirke, forsamlingshus, idrætsfaciliteter, dagpasning, masser af natur, fine busforbindelser og et godt naboskab. Kun 10 minutters kørsel til Ringsted by, hvor du finder alt hvad du skal bruge. Ligeledes er der kun 10 minutters kørsel til Køge bugt motorvejen, så du kan hurtigt komme på farten.
Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve denne fine andelsbolig, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, eller bestil en fremvisning lige herunder...