Krovænget 4, 4140 Borup

Super flot og istandsat villa - centralt beliggende i Borup by

Her er god plads i den store og brede indkørsel til hele familiens vognpark, og en nydeligt og enkel anlagt forhave, som fortsætter bag ved huset i den sydvendte have.

Vi kan byde indenfor i en lys entré, hvor der er adgang til et dejligt bryggers med masser af skabsplads og hvor de nye fjernvamreinstallationer er gemt flot væk.

Et super lækkert lyst køkken med masser af skuffer og god bordplads. Køkkenet er åbent til den dejlige stue, hvor der er god plads til både spisebord og sofahjørne - og fra stuen er der endda udgang til udestue, hvor sommeren kan forlænges i begge ender...

Boligen byder endvidere på et stort forældresoveværelse, 2 pæne børneværelser samt et flot badeværelse med stor bruseniche.

Her er gulvvarme og nyere elinstallationer over det hele. Desuden er vinduer og tag udskiftet indenfor de seneste år.

Som en bonus, er der også lavet et fedt "gamer-værelse" (i udhuset) hvor man kan sidde fuldstændig uforstyrret. Det er oplagt at bruge dette rum som hjemmekontor, herreværelse eller krearum. Det kan naturligvis også bruges som et fedt værksted.

Desuden er der en god carport samt et udhus med plads til cykler, haveredkaber mv.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.