Søvej 4, 4140 Borup

Fint byhus - tæt på alt...

Hvis du gerne vil bo helt centralt i Borup, men ikke har brug for et kæmpe palæ, så vil dette fine byhus med 119 kvm bolig i 2 plan, være det helt perfekte hjem til dig...
Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor her på Søvej 4, der står klar med åbne arme, til at blive dit eller jeres nye hjem.

Det fine hjem er indrettet med en lille entré, hvorfra der er direkte adgang til den dejlig opholdsstue og videre til et stort spisekøkken. Lyst toilet, baggang (hverdagsindgang) samt baderum med brus.

Førstesalen byder foruden en møblerbar repos også på et stort soveværelse med loft til kip samt to gode børneværelser.

Udendørs finder du en hyggelig lille gårdhave med en god sol- og lækrog, da det gamle udhus (vaskerum-bygning) giver god læ. Endvidere en ældre carport, overdækket terrasse samt redskabsrum - og en enkel have (der godt kunne trænge til lidt kærlighed ;-))

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du blive overrasket over de imponerende stisystemer, og at Borup stort set tilbyder alt det som du har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, mange gode indkøbsmuligheder, små spisesteder, daginstitutioner, et super godt og aktivt fritids- og idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Er Søvej 4 lige netop et hjem til dig så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning - eller bestil en aftale lige herunder...