Krotoften 19, 4140 Borup

Her er god plads via den gode brede indkørsel til hele familiens vognpark, herunder biler, cykler, løbehjul med videre, uden at det virker rodet.

I bliver mødt flot velkommen i den gode entré, hvor der er adgang til et oprindeligt men istandsat badeværelse med brus.

En skøn og lys stue med god plads til både kreaplads og sofahygge. Her kan I nyde de haven fra de store vinduespartier. Stuen opvarmes med en varmepumpe. Fra stuen er der også udgang til en stor terrasse og videre ud til den utrolig flotte have, som byder på oplevelser for sanserne.

Køkken/alrummet fremstår flot, lyst og med god plads til, at hele familien kan hjælpe til med madlavningen og med plads til hverdagsspisebordet. Fra køkken/alrummet er der adgang til alle husets værelser. De 3 børneværelser er fine størrelser. Desuden et godt forældre soveværelse med skabe og eget badeværelse med brus.

Et praktisk bryggers med BWT-anlæg, plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt godt med skabsplads. Fra bryggerset er der udgang til en god overdækket terrasse (som tidligere har været en udestue).

Desuden er der en god carport samt et isoleret udhus.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.