Lammestrupvej 35, Stubberup, 4140 Borup

Skøn stor villa med dejlig lukket have og en fantastisk udsigt

Villaen er beliggende i smukke og naturskønne Stubberup, kun få minutter fra Borup by. Fra villaen er der udsigt over eng og de store omkringliggende skove.
Den 162 kvm store villa har en god planløsning og er til familien der har brug for mange værelser - her er nemlig hele 5 store værelser.

Villaens entre er både indbydende og praktisk med god plads til både møblering, fodtøj og overtøj. Den fine vinkelstue giver gode muligheder til både at have plads til en hyggelig sofakrog men også til det lange familiespisebord. Der er også mulighed for at sætte sig foran brændeovnen og nyde varmen...
Vinkelstuen er i delvis åben forbindelse til det lyse køkken med mange skabe og skuffer. Fra køkken og spisestue er der en storslået udsigt, hvorfra man kan følge årets gang i skoven. Fra stuen er der desuden udgang til hyggelig, ældre udestue (som trænger til renovering). Fra udestuen er der adgang til terrassen og
den kuperede, skønne sydvendte have. Her er der både bålplads, gemmesteder, flere smukke bede og plads til både leg og fjollerier. I stueplan er også to gode værelser samt et flot badeværelse med både badekar, brus og plads til vaskesøjle.

Førstesalen byder på to store gavlværelser, et toilet samt et kæmpestort soveværelse/stue med brændeovn og udgang til vestvendt balkon.

Stubberup ligger i et smørhul midt i den prægtige Midtsjællandske natur, og her er et væld af motions- og cykelstier rundt i skovene. Her er et også godt naboskab og en aktiv grundejerforening, som blandt andet holder Sankt Hans på engen, sommerfester, fastelavn og sørger for, at Stubberup er helt i top hvad angår den digitale infrastruktur med fibernet-forbindelse i hele byen.

Få minutter fra Stubberup ligger Borup by. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Køres der lidt længere væk, når I på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder I efter et rummeligt hjem med naturen lige ude foran døren, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.