Askevang 11, Gørslev, 4100 Ringsted

Lys og indflytningsklar villa i Gørslev

Flot og yderst velholdt villa fra 2005 på en 732 kvm stor grund, i pænt villaområde i den hyggelige landsby Gørslev, hvor der findes et sammenhold som normalt kun ses i gamle Morten Korch-film...
Dette dejlige hjem byder på 118 kvm bolig med en god planløsning - så god, at det hele synes større end det er...

Boligen byder på en lys entré med skabe og med adgang til et flot badeværelse med bruseniche.

Stor flot opholdsstue, hvor der er masser af lysindfald, fra de to store karnapper. Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet, hvorfor der er god plads til det helt store spisebord og med udgang til den sydvendte, flisebelagte terrasse - hvor I sagtens kan invitere hele familien til grill-hygge og leg på den fine græsplæne.

Køkkenet er et fint U-formet køkken med god bordplads og masser af opbevaringsplads - og nær ved bryggerset, som du også kan bruge som grovkøkken...

I boligen findes både børne- og forældreafdeling. Forældreafdelingen byder på en fint soveværelse. Børneafdelingen ligger i den modsatte ende, med to gode værelser.

Til hverdag vil I måske benytte indgangen via det praktiske bryggers, hvor der er fin med plads til hele familiens sko og overtøj samtidig med vaskemaskine og tørretumbler samt varrmepumpe. Fra bryggers er der tillige adgang til et stort anvendeligt loftrum.

Der er gulvvarme overalt i boligen :-)

Til ejendommen er der ligeledes et isoleret udhus/værksted, med god opbevaringsplads samt en bred dobbelt carport. Haven fremstår flot og er overskueligt anlagt, nem at holde og med god plads til boldspil og leg på den store græsplæne samt endnu et udhus til f.eks. haveredskaber. Der er ligeledes en god "p-plads" til traileren eller campingvognen.

Gørslev rummer mere end blot et Morten Korch- sammenhold. I byen findes også hyggelig lille daginstitution, en landsbykirke, et forsamlingshus (hvor masser af byens aktiviteter finder sted), spejderhytte og en virkelig dygtig fodboldklub. Kun et par minutter fra ejendommen er der busstoppested, hvor børnene har mulighed for at komme sikkert til og fra skole, med skolebussen. Vi befinder os samtidig kun få minutters kørsel fra ramperne til Køge Bugt motorvejen, og fra adressen er der under 15 minutters kørsel til såvel Ringsted som til Køge.

Kan du heller ikke vente med at komme og opleve dette fine hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, eller bestil en fremvisning lige herunder...