Bakkegårds Alle 25, 4140 Borup

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et rigtig lækkert, nyere rækkehus fra 2018, som på to etager byder på hele 111 kvm optimalt indrettet nyt hjem til dig - så er du på helt rette vej...

Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor på Bakkegårds Allé 25, der fremstår lys, rummelig og fuldstændig indflytningsklar til dig og din familie. Og når du ankommer til adressen, bydes du velkommen af en fin lille gårdhave, som forhave med en lille cykelskur-

Dette hjem byder på en fin entré, hvor der er skabt god plads til alle hverdagens praktiske fornødenheder - og med vaskesøjle. Der er også adgang til et fint gæstetoilet.

Stort lækkert og nyere køkken med masser af skabsplads - og i åben forbindelse med alrum/spisestue og stuen, hvorfor der er gode muligheder for det at have plads til den helt store familiesammenkomst, uden at skulle flytte for meget rundt på møblerne. Fra stuen er der udgang til en god og hyggelig terrasse, der er omkranset af bede, som lukker flot af og skaber flere rum i haven. Her er ligeledes god plads til leg, boldspil og trampolinhop i haven.

Fra køkkenet er der under trappen til førstesalen tillige indrettet et rigtig fint vikualierum. Fra stuen er der ligeledes adgang til et godt soveværelse ligeledes med udgang til haven. Soveværelse kan også naturligt inddrages i stuen, hvis der er rigeligt med værelser på førstesal.

Førstesalen byder nemlig på hele 3 gode børneværelser med masser af lysindfald - og ikke mindst, badeværelse med brus.

Her er god mulighed for parkering af bilen og måske et lille julegaveønske kunne være at få bygget en helt ny carport? :-)

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du blive overrasket over det imponerende stisystem, og at Borup stort set tilbyder alt det som I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, varierede daginstitutioner, et super godt og aktivt fritids- og idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Er Bakkegårds Allé 25 lige netop et hjem til dig så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller book en fremvisning lige herunder...