Solsikkemarken 13, 4140 Borup

Dejlig stor 190 m² villa med 5 gode værelser - i børnevenligt kvarter

Vi byder her på en stor villa på hele 190 m² opført i 2009, med en attraktiv beliggenhed og en super god planløsning - som passer perfekt til den moderne børnefamilies behov og med højt til loftet. Her får I masser af plads - både inde og ude.

Villaen er bygget i moderne stil og med vedligeholdelsesfrie vinduer. Fra den dobbelte carport er der indgang igennem det gode bryggers, hvor der er godt med skabe og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Herefter kommer I videre til "børneafdelingen", hvor der er hele 4 gode og store værelser - alle med masser af lysindfald fra vinduerne. Der er også et godt børnebadeværelse. Desuden et stort badeværelse med en dobbelt bruseniche og hjørnebadekar. Ønsker I ikke at have gæsterne igennem bryggerset eller overvejer I at lave carporten om til garage, er der også en indbydende entré, hvor I nemt kan byde velkommen til alle, denne vej ind til huset.

Hjemmets hjerte er uden tvivl køkken/alrummet. Her er plads til at samle hele familien - og vennerne omkring det store spisebord, alt imens I kan nyde madlavningen fra køkkenet. Køkkenet er et køkken fra IKEA og har godt med skabe og skuffer samt god bordplads. Fra køkken/alrummet er der udgang til den store flisebelagte sydvestvendte terrasse og den gode have. Fra køkken/alrummet er der også adgang til husets 5. værelse, som er oplagt at benytte som soveværelse.

Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet og er kun adskilt af en halvvæg, og ligger i forskudt plan. Stuen åbner sig med sine store flotte vinduer fra loft til kip og kaster det smukke dagslys ind i stuen fra alle sider. Her er der god plads til at have den helt store familiesofa, så hele familien kan få en liggende biografoplevelse. Der er også god plads til at have f.eks. klaver eller et læsehjørne i stuen. Her er ligeledes udgang fra stuen til en dejlig sydøstvendt terrasse.

Dette hjem er beliggende på en stille, lukket vej, i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge som ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle. Her er desuden et super godt stisystem, med hurtig og nem adgang til alle legekammerater, skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur med Kimmerslev sø, skoven og de åbne grønne områder og marker lige i nærheden.