Østervang 11, Gørslev, 4100 Ringsted

Charmerende klassisk murstensvilla fra 1945 med udsigt over åbne marker

Vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen indenfor i dette fine klassiske byhus fra 1945, beliggende med udsigt over åbne marker.
Huset har gennemgået en løbende modernisering og fremstår derfor i god stand men stadig med mange muligheder for, at I kan sætte dit eget præg.

I stueplan får I en dejlig stor vinkelstue, hvor der både er plads til at sætte det helt store (lange) spisebord, når hele familien er samlet - og samtidig plads til at lave et hyggeligt sofahjørne. Skulle I få brug for et ekstra værelse/kontor i huset, vil I nemt kunne tage "en bid" af stuen og dermed etablere et ekstra rum der.

Fint lyst køkken med adgang til spisekammer/viktualierum og nedgang til en (gammel) kælder.

Entré med delvis åben adgang til stort praktisk bryggers. Flot lyst badeværelse med brus. I stueplan bydes også på et stort hobbyrum, som oplagt kan benyttes som kontor, hjemmeklinik eller måske træningslokale.

Førstesalen er indrettet med to store værelser - og muligheden for at opdele, så I får 3 værelser.

Vinklen på huset er indrettet med et stort værksted/annex med adgang til loftrum (med plads til opbevaring).

Haven er nem anlagt, og fra forhaven, vil I kunne sidde og nyde de smukkeste solnedgange hen over de åbne marker.

Vi befinder os i den hyggelige landsby Gørslev, der byder på en lille daginstitution, en landsbykirke, et forsamlingshus (hvor masser af byens aktiviteter finder sted), spejderhytte og lige rundt om hjørnet ligger en virkelig dygtig fodboldklub. Kun et par minutter fra ejendommen er der busstoppested, hvor børnene har mulighed for at komme sikkert til skole, med skolebussen. Vi befinder os samtidig kun få minutters kørsel fra ramperne til Køge Bugt motorvejen, og fra adressen er der under 15 minutters kørsel til såvel Ringsted som til Køge.

Kan du heller ikke vente med at komme og opleve den hyggelige og romantiske stemning, i dette hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.