Rapsmarken 18, 4140 Borup

Yderst velholdt og indflytningsklar udsigtsvilla

Vi byder her på en yderst velholdt 143 m² villa opført i 2004, med en attraktiv beliggenhed og en super god planløsning - som både tilgodeser børn og voksnes behov for indretning, plads og frirum - og fra både alrum, stue og den højtliggende terrasse, kan I nyde den skønne udsigt over området.

Hjemmets hjerte er uden tvivl køkken/alrummet. Her er plads til at samle hele familien - og venner - omkring det store spisebord, alt imens I kan nyde madlavningen fra det fine lyse U-køkken. Fra køkken/alrummet er der udgang til den store flisebelagte terrasse, hvor der er den smukkeste udsigt over grønne områder og Borup by. Fra køkken/alrummet er der via dobbelt døre en dejlig stor stue med masser af lysindfald fra de store vinduespartier, hvor udsigten også kan nydes. Der er også udgang til terrassen fra stuen.

Den klassiske børneafdeling byder på to gode og store værelser samt eget badeværelse med brus. Forældreafdelingen (som ligger i den anden ende af huset) byder på et godt stort soveværelse, et fint kontor/arbejdsværelse samt forældrebadeværelse med brus.

I kan byde jeres gæster fint velkommen i den gode entré, hvor der er plads til vinterens overtøj. Desuden et praktisk bryggers, med skabsplads og både vaskemaskine og tørretumbler - og bryggerset kommer du til, gennem den integrerede garage (hvor der er plads til mere end blot bilen.
Har I en el-bil, er der allerede opsat lader, der kan medfølge. Så på alle måde kan vi sige at huset er "plug and play"…

Foran bydes du velkommen af et nydeligt haveanlæg med plads til flere biler og i det lille udhus er der også rigeligt plads til haveredskaber og cykler. Den sydvestvendte have er anlagt med både bede og plads til diverse boldspil.

Dette hjem er beliggende for enden af en stille, lukket vej, i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge som ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle. Her er desuden et super godt stisystem, med hurtig og nem adgang til alle legekammerater, skoler, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, station, mv. - og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur med Kimmerslev sø, skoven og de åbne grønne områder og marker lige i nærheden.

Er boligen og omgivelserne på Rapsmarken 18 lige det som I vil kalde et hjem for jer, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.