Klempegårdsvej 31, Nr Dalby, 4140 Borup

Flot istandsat villa med en lækker muret garage

Flot istandsat 1-plansvilla med super god planløsning, og med nyere vinduer, døre, tag, køkken og badeværelse - kan nu blive dit nye hjem. Hele herligheden befinder sig på en lille tryg vej, i Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra stationsbyen Borup.

Vi vil byde dig indenfor i et lækkert hjem, som fremstår fuldstændig klar til at du kan flytte ind, fordi nuværende ejer har renoveret og moderniseret både inde og ude, efter alle kunstens regler. Lad os fortælle lidt mere om den gode planløsning i dette 127 kvm store hjem. Hjerterummet i hjemmet er uden tvivl det flotte og store køkken/alrum, der har masser af skabsplads og fantastisk god bordplads, som indbyder til at hele familien kan deltage i madlavningen eller til at lave den helt store buffet på "køkkenøen". Foruden det store køkken, er der naturligvis også god plads til at samle familien om det store spisebord, men også en plads til at indrette stuen med den gode vinkelsofa og det store fjernsyn. Her kan I også nyde varmen fra den skønne pillebrændeovn. Der er udgang via det store flotte dørparti, til en dejlig stor og nylagt terrasse, og videre til den skønne have, hvor der er mulighed for at nyde solen hele dagen lang.

Dette hjem byder også på et stort soveværelse samt 3 gode børneværelser. Et stort og lækkert badeværelse med brus samt et fint gæstetoilet - begge i samme lyse og skandinaviske stil. Foruden al dette, er der også en nydelig kombineret entré og bryggers, der diskret er indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og grovkøkken.

Udover selve boligen og den flot anlagte have, topper vi med en hele 59 kvm stor muret garage, hvor der er rigelige med plads til både bilen og masser af værkstedsplads, træningsrum, viktualierum eller hvad du drømmer om at "fylde med".~ Bagerst i haven, desuden et praktisk ældre udhus til haveredskaber mv.

Boligen er beliggende tæt på busstoppesteder, hvor bussen kører til både som Borup, Køge og Solrød. I området er der fine små stisystemer, fodboldbane og gode legepladser.

Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Desuden kun få kilometer fra det rekreative område Dyndet. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i,
så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.