Sikavej 39, Ejby, 4623 Lille Skensved

Super dejlig 1-plans villa - Lige til at flytte ind i

Super dejlig 1-plans villa lige til at flytte ind i - uanset om I er en børnefamilie, eller et par, der gerne vil have god plads.

Her på Sikavej 39 i Ejby, bydes I på et stort og lækkert køkken/alrum, som det ultimative samlingspunkt i det indflytningsklare hjem.
Køkkenet er næsten nyt og er indrettet med masser af skuffer, høje skabe og godt med bordplads, så alle kan være med til madlavningen. Her er også plads til at have det store spisebord stående, og dermed god plads til at samle hele familien.

Står I i køkkenet vil I kunne have øjne og ører på alt hvad der sker i huset. Dette gør at køkken/alrum til det perfekte spot i huset. I køkken/alrummet står også en skøn brændeovn, som kan supplere varmen i hele huset, og skabe hyggelig stemning.
Fra køkken/alrummet er samtidig delvist åbent til den hyggelige opholdsstue, hvor der er udgang til to gode terrasser, og den pæne (nemme) have.

Hjemmet byder også på et dejligt stort forældresoveværelse med adgang til et godt værelse som pt. bliver brugt som walk-in closet til hele familien, men også som hjemmekontor. Et godt lyst badeværelse med brus samt 2 gode børneværelser.
Desuden en fin, lys entré samt et stort praktisk bryggers, hvor der er god plads til gummistøvler, flyverdragter og vasketøj, hele familiens sko og andet godt. Her er der også indrettet grovkøkken og masser af skabsplads.

Haven er nem anlagt, med flere gode kroge og bede samt et legetårn, til husets mindste beboere. I haven vil I nemt kunne følge solens stråler fra morgen til aften, og altid finde læ på en af de gode terrasser.

Til boligen er der ligeledes en carport med et værksted samt et skur til haveredskaber og cykler.

Boligen er beliggende for enden af en stille villavej. Desuden ligger boligen i den dejlige by Ejby, som danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet gode daginstitutioner, en stor skole, forsamlingshus, medborgerhus, bibliotek, to supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet". I Ejby er der også en masse naturskønne områder, som indbyder til masser af gå-/løbeture, f.eks. igennem den flotte Ejby skov (hvor der er stier), Ejby Mose med dens helt nye gangbro, shelters og spejderhytte.

Er Sikavej 39 lige det som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.