Elmevej 25, 4140 Borup

210 kvm etplans-villa beliggende i eftertragtet kvarter i Borup

På en lille lukket vej, direkte ud til grønt område og stien til skole, indkøb mv.

Dejlig solrig have - og en bolig med god planløsning. Plads til den helt store familie, eller dig der bare er vild med god plads. Der er i dag hele 6 værelser, men hvis det er for mange, kan du da nemt snuppe et enkelt eller to med til stuen eller lægge et par stykker sammen... :-)

Boligen indeholder nemlig:
- 6 værelser
- køkken/alrum - gæstetoilet - 2 badeværelser (af ældre dato) - opholdsstue - stort hobbyrum - bryggers med fjernvarmeinstallation - entré / fordelingsgang.

Velkommen her på Elmevej 25, hvor du har mulighed for at flytte ind i skønne, hjemlige rammer og nyde de mange bolig-kvadratmeter og den pæne have. På en eftertragtet vej, med godt naboskab, og med sti til skole, indkøb, dagpasning, station mv. Borup er kendt for sit imponerende "finmaskede "stisystem" der forbinder hele byen, og du nemt og sikkert kan komme rundt.

Indendørs bydes på: Flot køkken i åben forbindelse til stort alrum/spisestue med brændeovn - og igen videre åbent til hyggelig opholdsstue.
Forældreafdelingen i den ene ende af boligen byder på et stort soveværelse med skabsvæg samt adgang til (det brune) badeværelse med brus.

Der er i øvrigt 2 gode værelser, som har indgang fra alrummet. Om det er børneværelser I har brug for, eller to velplacerede hjemme-kontorer.

Den anden ende af boligen er perfekt indrettet som en hel børneafdeling med 3 gode værelser med eget badeværelse med brus.

Herforuden entré, gæstetoilet samt praktisk bryggers med fjernvarmeinstallation og adgang til loftrummet.

Med indgang fra den overdækkede terrasse, får I endnu flere bolig-kvadratmeter, der i dag er indrettet til hobbyrum/værksted, og giver yderligere et vel af muligheder.

Er du ikke kendt i Borup - så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og køres der lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.