Klempegårdsvej 121, Nr Dalby, 4140 Borup

Indflytningsklart hjem til dig - med dejlig have og skøn udsigt...

Boligen her på Klempegårdsvej 121 i Nørre Dalby, tilbyder "det bedste fra by og land"....

En rolig og tryg beliggenhed, masser af frisk luft og mulighed for et aktivt udeliv i skøn natur - og den skønneste udsigt fra haven, over åbne marker. Lokalområdet byder på både skov og søer, hvor man kan bade, fiske og sejle.

Samtidig befinder vi os i cykelafstand fra Borup, byen der rummer alle hverdagens fornødenheder og har HT-station, flere børneinstitutioner, 2 skoler, golfklub og et rigt idræts- og foreningsliv for både børn og voksne. Med dit nye hjem i yderkanten af Borup, vil du i fremtiden kunne leve midt mellem Køge, Ringsted, Roskilde og i bil, nåes Køge Bugt-motorvejen på under 5 minutter (uden at være generet af støjen fra den)…

Der er busforbindelse til skoler og uddannelser i Borup, Køge og Solrød. Handelsbyerne Køge og Ringsted nås på 12-15 minutter i bil eller med bus. Turen til Roskilde kan nemt tilbagelægges i bil eller med toget fra Borup station.

Vi har fået lov til at byde jer velkommen indenfor i denne 144 kvm flotte villa, der med sin fine indretning kan opfylde de fleste familiers behov. Kom med ind i entréen, hvor der er god plads til at modtage gæster og hvorfra du nemt kan byde indenfor i et dejligt køkken/alrum der ligger i åben forbindelse med opholdsstue.

Fra såvel køkken som fra stue, er der udgang til såvel overdækket terrasse, udestue som til terrasse og haven.

I stueplan er der endvidere et dejligt soveværelse, et flot lyst badeværelse med brus samt et praktisk hverdagsbryggers, med gode muligheder for at tage et bad i den ekstra bruseniche - hvis du (eller ungerne) kommer "beskidte" hjem ;-)

Førstesalen er indrettet med to store værelser, hvor det ene kan nyde udsigten over "byens tage" mens det andet har udsigt over de åbne marker. Desuden rummer etagen et toilet samt et stort opholdsrum/fællesrum eller ekstra stue.

Glæder du dig til at komme og opleve dette dejlige hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller bestil en fremvisning lige herunder...