Tjørnevej 7, 4140 Borup

Ekstrem lækker villa fra 2019 - beliggende midt i Borup by

Se boligfilmen her

Vi byder her på et af Borups flotteste hjem til dig. En helt ekstrem lækker nybygget villa på hele 225 kvadratmeter, hvor der på ingen måde er sparet på materialevalget og ej heller gået på kompromis med detaljerne. Dette hjem byder på utrolig mange løsninger som "sidder lige i skabet" for den moderne familie.
Desuden er der integreret, og helt i samme stil som boligen, en hele 48 kvadratmeter dobbelt garage med opbevaringsplads.

Ejendommen er opført i 2019 af Eurodan, ud fra sælgers egne ønsker og drømme, så her er på ingen måde tale om en "standardvilla".
Her er det altså svært ikke at blive bare lidt imponeret, og det gælder både indendørs - men også udendørs, når ejendommen byder velkommen med sin flot anlagt indkørsel og forhave, hvor der er god plads til parkering af familiens "vognpark".

Er du klar til at komme med indenfor…? Her kan vi byde velkommen i den fine entré hvor der er god plads, både til indretning - men også til gæsternes tøj og fodtøj. Jeres eget overtøj og accessoires, kan nemlig blive gemt væk i det store garderobeskab, så det nemt kan komme af vejen.

Fra entréen bliver du nærmest 'suget' igennem huset og videre ind til det fantastiske køkken/alrum. Her vælter lyset ind fra alle sider, på den smukkeste måde. Køkkenet er fra Svane og er indrettet med rigeligt skuffer, gode hvidevarer-løsninger og masser af bordplads, hvor familien kan sidde og følge med i madlavningen eller deltage. Fra køkkenet er der også en "hemmelig" glasdør, der på elegant vis guider vej til viktualierummet, hvor der er god plads til ekstra indkøbte konserves og diverse køkkenmaskiner.

I køkken/alrummet er der også plads til det helt store familiespisebord. Og som noget helt særligt, er der adgang til atriumgården, som giver huset sit helt eget 'maleri'... Her vil I opleve at ikke blot I, men også husets gæster, vil blive imponeret. I atriumgården er der både plads til spisebord og de store loungemøbler.
Fra køkken/alrummet er der ligeledes udgang til både en stor træterrasse, men også til en skøn overdækket terrasse, hvorfra solen kan nydes i den totalt lukkede og private have - eller hvorfra du kan smutte over i havens hyggelige wellness-hjørne hvor jacuzzien er placeret - kun få skridt fra den store udendørsbruser.

Opholdsstuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet. Her er god mulighed for at indrette stuen med den helt store familiesofa og med et kæmpe fjernsyn. Fra stuen er der "udsigt" over den skønne have men også den fine atriumgård, hvor I nemt vil kunne følge familiens færden rundt i huset igennem de store glaspartier.

Som et stort ønske for de fleste børnefamilier, er dette hjem opdelt med en børne- og forældreafdeling. Børneafdelingen rummer hele 3 gode børneværelser, som alle har deres eget lille walk-in-closet. Desuden et fælles lyst børnebadeværelse med brus.

Forældreafdelingen byder på et dejligt nordvendt soveværelse. Ved første øjekast vil det ligne at soveværelset har en stor skabsvæg, men åbnes disse skydelåger, vil I på den ene side åbne op for et lille hjemmekontor og på den anden side, et lækkert walk-in-closet. Til soveværelset hører også jeres helt eget badeværelse i et mildt og lyst materialevalg og med både brus og badekar.

Vi slutter i den praktiske afdeling, med bryggerset - hvor der igen er tænkt over at "gemme hverdagsrodet lidt væk". Bryggerset har nemlig også sit helt eget walk-in-closet med plads til vasketøj og yderligere praktisk opbevaring. Dette giver rummet et enkelt og roligt look. Bag skydelågerne "gemmes" fjernvarmeinstallation, gulvvarmestyring, teknik til solpanelerne og blødgøringsanlæg.

I garagen er der god plads til to biler, men mulighederne er mange, for hvad med egen gildesal, træningslokale eller hobbyrum?

Er du ikke kendt i Borup - så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og køres der lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.