Ørnehøj 14, 4140 Borup

Super fedt hjem til jer, der ønsker god plads - og som er vild med detaljer

https://vimeo.com/735714411

NYOPFØRT VILLA MED WOW-EFFEKT Et lækkert 260 kvm stort, lækkert hjem til dig og hele familien - bygget af Milton.
Derudover 35 kvm integreret garage i boligkvalitet !

FANTASTISK SAMLINGSRUM i det store køkken/alrum i åben forbindelse med opholdstue, og hvor den skønneste og hyggeligste alkove danner en flot overgang, og et oplagt "pusterum" i en travl hverdag.

5 STORE VÆRELSER + multirum / børnestue + 3 FLOTTE BADEVÆRELSER

FEDE DETALJER OG LÆKRE, GENNEMTÆNKTE TILVALG !!

SPA PÅ TERRASSEN med svømmetræner - skjult viktualierum i køkkenet - veluxvinduer med regn/vind-sensor og mørklægning.

TROR BARE AT I SELV SKAL KOMME OG OPLEVE DET HELE, MED EGNE ØJNE....
(og hvis du vil læse mere - så kig med nedenfor)...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ønsker I at bo i et hus, som ikke er som alle andres? Og ønsker I samtidig at bo med minimal vedligeholdelse? Så har vi vores bedste bud på det helt perfekte hjem.
Der er ingen tvivl om at dette hjem ikke er et af Miltons standard typehuse, men at de nuværende ejere har udfordret Milton i bedste stil med deres drømme og ønsker for det helt perfekte hjem.

Ejendommen er beliggende i Borups nyeste boligområde, som allerede byder på et væld af aktive børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge som ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle. Området er endnu ikke færdigudbygget, og vil på sigt udvides med endnu flere nye hjem.
Der er desuden sti til alle husets legekammerater, skoler, indkøb, station, mv.

Dette flotte hjem er helt optimalt placeret sydvestvendt på grunden, og er derfor bygget som en smuk "blød bue". Hjemmets 260 kvm er stilfuldt og yderst gennemtænkt indrettet med "flere afdelinger", og vil passe perfekt til jer der har børn i forskellige aldersgrupper, gamerbørn (som måske larmer lidt for meget) - eller hvad med at dedikere et stort værelse med eget badeværelse til hjemmekontor eller måske klinik.

Det store køkken/alrum er nærmest en hel oplevelse i sig selv. Det er både huset hjerterum og et helt naturligt samlingspunkt for hele familien. Her er der masser af plads til at udføre både store og små gastronomiske udfoldelser sammen. Og der er ikke sparet på hverken hvidevarer-løsninger eller indretningen.
I køkken/alrummet vil I kunne sætte det store spisebord, så der er plads til alle både i dagligdagen men også til festlige sammenkomster. Som en fed detalje er der indbygget en alkove (en lille hyggekrog), så husets mindste kan ligge og se en lille film i de værste ulvetimer, alt imens madlavningen står på. Mellem køkken/alrum og stue er der en flot indbygget biopejs, som giver det store rum en super hyggelig stemning, desuden er der loft til kip og store vinduespartier, som giver en skøn oplevelse af hjerterummet. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den store flotte træterrasse, hvor der også er den fedeste indbygget swimmingpool med både spabad og svømmetræner. Dette er et sikkert hit for hele familien og alle jeres legekammerater.

Køkken/alrummet er i åben forbindelse til det store stue, hvor der ligeledes er loft til kip og masser af lys fra de store vinduespartier samt plads til det helt store faldskærms-tv.

Forældresoveværelset er også en oplevelse udover det sædvanlige. Her er der lagt vægt på tosomheden… Med en kombi af både soveværelse og badeværelse bliver stemningen her helt specielt, idet begge rum er smeltet sammen til et (ønsker I at adskille disse rum, er det naturligvis en mulighed). Badeværelset er i de smukkeste materialer og med både to bruser og et badekar på løvefødder.

Og så videre til børneafdelingen… Her er alle 3 børneværelser forskellige, men ens for alle er, at værelsernes størrelse er opprioriteret utrolig meget. Her vil børnene kunne være uanset om de er små og har masser af legetøj eller om de er teenagere og ønsker en dobbeltseng, gamerbord eller andet. Desuden er der i afdelingen et fedt aktivitetsrum/fællesrum (igen) med god plads samt deres helt eget børnebadeværelse med brus og to håndvaske.

Sidste afdeling, ligger i midten - og dermed for sig. Her er det oplagt at have husets kontor eller måske barn nr. 4. Her hører også det 3 badeværelse til, med brus.

Der udover er der også en super fed garage, hvor ejer er gået "lidt amok" med materialevalget, så garagen næsten er for pæn til at stille bilen i denne. Her er gulvvarme og de smukkeste klinker. Desuden er det her al teknikken er placeret (så det ikke fylder og tager plads i selve huset). Det er også her der er adgang til loftet.

Er I også blevet helt forelsket i dette hjem? Så vent til I læser om byen, som vi befinder os i. Borup er en by med masser af liv, og alt hvad I har brug for i dagligdagen. Vi kan f.eks. fortælle at der er to gode skoler (både en privat- og en kommunal skole), en meget aktiv idrætsforening med bl.a. fodbold, håndbold, badminton, tennis, fitness, gymnastisk og svømning. Et velfungerende bibliotek, en hyggelig biograf, gode indkøbsmuligheder og flere små spisesteder. Som en bonus kan vi supplere med at fortælle, om byen fantastiske stisystem, som kan føre dig trygt igennem hele byen, hvad end det er til skole, eller f.eks. til gode løbeture rundt om Kimmerslev sø (som i øvrigt også er en badesø). Har I brug for at komme hurtigt på farten ligger Borup kun 5 minutters kørsel fra Køge bugt motorvejen.