Holmager 6, 4140 Borup

Super lækkert nyt hjem til dig, med alt hvad den moderne familie drømmer om...

Vi byder her på et af Borups flotteste hjem til dig. En helt ekstraordinær nybygget villa fra 2020 på hele 195 bolig-kvadratmeter, hvor der på ingen måde er sparet på materialevalget og ej heller gået på kompromis med detaljerne.

Dette lækre og indflytningsklare hjem på Holmager 6, byder på utrolig mange løsninger som "sidder lige i skabet" for den moderne familie.
Desuden er der integreret, og helt i samme stil som boligen, en hele 65 kvadratmeter garage med dobbelport, stort set al den teknik og elektronisk styring, du kan tænke dig, og ikke mindst rigeligt med plads til udstyret for pladskrævende hobbies...

Her er det altså svært ikke at blive lidt imponeret, og det gælder både indendørs - men også udendørs, når ejendommen byder velkommen med en flot anlagt indkørsel og forhave, hvor der er god plads til parkering af familiens og dine gæsters "vognpark".

Er du klar til at komme med indenfor?
Her kan vi byde velkommen i den fine entré, hvor der er det smukkeste vue igennem boligen. Fra entréen bliver du nærmest 'suget' ind og videre til det flotte køkken/alrum. Her vælter lyset ind fra alle sider, både fra vinduerne og fra loftet. Køkkenet er holdt i lyst skandinavisk look og er indrettet med rigeligt skuffer, gode hvidevarer-løsninger og masser af bordplads, hvor familien kan sidde og følge med i madlavningen eller deltage.

Fra køkkenet er der også adgang til et godt viktualierummet, hvor der er god plads til ekstra indkøbte konserves, ekstra vinkøleskab og diverse køkkenmaskiner.

I køkken/alrummet er der naturligvis plads til det helt store familiespisebord. Og som noget helt særligt, er der adgang til den lukkede gårdhave, der byder på en nærmest sydlandsk stemning.
I gårdhaven er der både plads til spisebord og de store loungemøbler - og her vil I kunne nyde morgen- og middagssolen. Gårdhaven er fuldstændig lukket af, hvorfor det vil opleves som et 'ekstra rum' til dit nye hjem.

Fra køkken/alrummet er der ligeledes udgang til en stor terrasse, med en flot stor pergola med elektrisk markise, som kan overdække hele terrassen. Det er også her I finder det hyggelige wellness-hjørne hvor jacuzzien er placeret, og hvor aftenens sidste solstråler nydes med en god GT 'er eller andet godt.

Opholdsstuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet. Her er god mulighed for, at indrette stuen med den helt store familiesofa og med et kæmpe fjernsyn.

Som et stort ønske for de fleste børnefamilier, er dette hjem opdelt med flere afdelinger, en børne- og forældreafdeling samt en kontorafdeling. Børneafdelingen rummer 2 gode børneværelser samt et fælles lyst børnebadeværelse med brus.

Forældreafdelingen byder på et dejligt soveværelse med eget walk-in-closet. Til soveværelset hører også jeres helt eget badeværelse i et mildt og lyst materialevalg og med både brus og badekar.

Vi slutter i den praktiske afdeling, med bryggers - hvor der igen er tænkt over at "gemme hverdagsrodet lidt væk". Bryggerset har nemlig masser af skabe og skuffer, hvilket giver bryggerset et enkelt og roligt look. Fra bryggerset er der adgang til dette hjems sidste afdeling, kontorafdelingen. Her vil I snildt kunne have hjemmearbejdsplads, uden at blive forstyrret af resten af husets beboer.

Fra bryggerset er der direkte udgang til garagen. Her er der både god plads til to biler samt opbevaring af f.eks. cykler, vinterdæk mv. Men garagen vil også sagtens kunne bruges til f.eks. egen gildesal, træningslokale eller hobbyrum, idet jeres biler sagtens kan holde på ejendommens helt egen parkeringsplads uden for huset.

Haven er anlagt så den er nem at holde, og skøn at benytte. Det er ikke her du vil skulle bruge alle dine vågne timer for at holde haven. Desuden er der et udhus, hvor der er plads til haveredskaber mv.

Dette hjem har en masse fede detaljer, såsom elektroniske solgardiner, el-betjente indvendige gardiner, elektroniske veluxvinduer, BWT-anlæg, overvågning mv. Så her er bestemt heller ikke sparet på noget.

Er du ikke kendt i Borup - så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og køres der lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.