Fjellebrohuse 15, Fjellebro, 4100 Ringsted

Super flot istandsat villa med dobbelt carport og store udhuse

OBS OBS OBS - BUDRUNDE PÅGÅR !!!!!!
Grunden den store interesse for dette dejlige hjem og allerede flere interesserede købere, er ejendommen UDBUDT I BUDRUNDE.
KONTAKT MÆGLERFIRMAET HJEM TIL DIG FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER. BUDRUNDEN UDLØBER FREDAG DEN 20. MAJ 2022 KL. 12.00

SIDSTE FRIST FOR FREMVISNINGER OG ANMODNING OM KØBSAFTALE TIL BRUG FOR BUDRUNDEN, ER TIRSDAG DEN 17. MAJ !!

I den lille landsby Fjællebro (mellem Bjæverskov og Ringsted), finder vi dette flotte nye hjem til dig, med udsigt over åbne marker.
Dette hjem byder på 101 kvm i 2 plan, oprindelig er vlllaen opført i 1954, men er ombygget og istandsat fra 2018.
~
Her bliver du allerede ved første øjekast flot taget imod, af den fine indkørsel med den store carport. Alt står sort-hvidt og utrolig skarpt hele vejen rundt.

Den fine entré byder velkommen indenfor og straks bliver du draget af det fine køkken/alrum med masser af skuffe- og skabsplads og med masser af bordplads samt kogeø. Køkken/alrummet er åbnet flot op til stuen, hvorfor her både er plads til det store spisebord og til en god stor sofagruppen. Her er også en dejlig pillebrændeovn, som bruges som primær varmekilde.

Fra køkkenet er der nedgang til en god lille kælder samt udgang til en super skøn og ugeneret terrasse med masser af plads og udsigt over åbne marker.
I stueplan er der også et flot og lækkert badeværelse med brus.

Førstesalen kommer du til via den flotte 'svævende' trappe. Her er der et stort rum, som pt. bruges til både soveværelse, walk-in-closet samt kontor. Der er gode muligheder for at opdele førstesalen i flere rum.
~
Grunden er hele 1.100 kvm hvilket gør at der her er dejligt meget plads. Der er ligeledes der et gode dobbelt carport, et stort værksted samt et stort udhus - alt i alt 70 kvm under samme tag.
~
Der er gode offentlig transport-muligheder tæt på boligen, til både Ringsted og Køge. Her er også tæt til Køge Bugt-motorvejen, så du hurtigt kan komme på farten.
Desuden ligger Kværkeby Friskole ikke langt herfra.
~
Lyder dette som det helt rigtige hjem til dig, så kontakt os på 5940 0000, for en fremvisning.